Egentligen..

2011-09-30 @ 14:46:15Vardag

skulle jag inte hunnit blogga idag men eftersom vi slutade tidigare idag hann jag det och nån halvtimme eller så åker vi. så ha en jättemysig helg alla läsare!


Ni ska veta...

2011-09-30 @ 14:19:53Vardag
att jag tycker det känns väldigt roligt när man ser att statestiken är bra och att man fått massa med kommentarer. det gör mig jätteglad!´det var orientering idag Josefine sprang med mig. vi var fettägiga! hahah eller vi klarade alla kontroller iaf. tappade bort mitt sl kort igår men skolan hade hittat det, jättebra! blir inge stallet idag, tyvärr. kommer inte på nåt att skriva. jag vet jättedålig uppdatering kommer inte blogga nåt i helgen heller. men på måndag kommer en ny vecka och massa inlägg och kommentarer hoppas jag.
 söt man kan va♥

Filmdag

2011-09-29 @ 21:48:20Hästar/ridning
I skolan idag hade vi matte först, sen bild och sist svenska innan maten. på svenskan kollade vi på film, bröderna lejonhjärta. jag vet helt random men såg bara en liten bit eftersom vi har bara lektion en timme. efter maten hade vi no och då skulle vi kolla på en rymdfilm(eftersom vi arbetar med rymden) om apollo 13. den var jättelång så vi behövde se på eng också. emellan där hade idrott. vi gjorde en tävlinggrej och vårt lag vann(yeey). rätt slappig dag. sen fick jag ju åka tunnelbana hela vägen jätteskönt iaf. i helgen blire ingen bloggning pga kinaträff. ingen ridning och skötning heller. men imorgon äre orientering i hellas med Josefine! hoppas det går bra för mig :D
Jag red ju idag med, det blev Madonna. i början blev hon bara seg men när man fick igång henne blev hon bättre. vi börja värma upp på volterna sen gjorde vi serpentinbågar. i skritten blev hon jättefin, men i traven tog hon upp huvvudet jag skulle kunnat försökt få på tygeln då också men hon blev seg då och lillis tycker det är bättre om hästen har bra tempo än när hästen är bra i form. men skritten blev jag jättenöjd eftersom hon sökte sig ner utan att jag behövde jobba med henne så mycket. hann inte sköta madera idag eftersom hon gick lektion massa. hon gick sämre i galoppen då hon var seg och ville inte länga på steget.
Lillis kommentar(ungefär): jättebra jobbat i skritten det är bara att ta steget upp och få henne fin i traven.
 gammal bild på madonna

Svar

2011-09-29 @ 21:34:40
Dahhh om Bilderna till headern!:

Tredje bild var jätte fin jööhh ;DD
Svar: åhh, tack så mycket kära du.


Bilderna till headern!

2011-09-28 @ 21:41:49Vardag

Den bilden på mig här ovan vill jag ska vara störst dom andra kan vara lite mindre gör som du tycker dom du gjort är fina! och jag vill ha rosa

läxor...

2011-09-28 @ 18:01:12Vardag
Hej, var i skolan som vanligt en av dom längsta dagarna. hade jobbigaste idrotten på länge :P vi hade olika stationer och så var man i lag och så gick det på tid. man skulle cykla(på en sån där träning pryl) och hoppa hopprep, basket straffar och dra en tung grej. hahaha.. det gick absolut skitbra för oss. nej det gick inte bra vi förlorade och det var jättejobbigt. asså att förlora var inte jobbigt men idrotten mena jag.
imorgona äre ridning yeeeeey. jag hoppas på min finaste Gilbert fick ju inte honom i lördags... men jag skulle vilja ha Madera också så tro inte att jag hatar henne. blir kanske ett tankar/åsikter inlägg idag. men vi fårse ska göra eng läxan idag också.

nattinatti♥

2011-09-27 @ 21:50:27Vardag
ska lägga mig nu imorgon äre årskursråd klockan nio så börjar då. de kanske blir ett litet inlägg fårse om jag hinner då. men godnatt!!!♥

Svar

2011-09-27 @ 21:48:07
Dahh om Svar:
visst gillar jag deras bloggar men din e lite roligare -^.^- Vad brukar du göra på dina ridlektioner??
Svar: Jaha, vad gulligt av dig♥♥ jo jag brukar först värma upp genom att gå in på volterna(varannan volt varannan fyrkant) sedan galopperar vi. vi brukar också göra skänkelvikningar oftast på vänd snett igenom. det gör vi varje vecka i lördagsgruppen. jag rider på torsdagar och då rider jag i märke 3-4 och på lördagar rider jag i 2-3. vi brukar ibland också göra framdelsvändingar men inte så ofta. jag brukar oftast rida gilbert men det varierar.

Svar

2011-09-27 @ 21:25:37
dAHH om svar igen!:
aa (:
mEN Tthyra småskratta medans hon sa så tror nt det e sant? Hur många läser din blogg per dag? Din blogg e roligast att läsa av alla jag läser ^^ dessutom svarar du på kommentarer :D
Svar: ja, det kanske inte är sant. det kan växla mellan 7- 14 läsare per dag. men idag var det 10 men igår var det 23 stycken(mitt rekord). TACK love to you♥ gillar du inte Esras och Thyras? jag tycker man ska svara på kommentarer för dom som frågar nåt vill ju ha svar. så det är en självklarhet för mig. du kan gärna kommentera på "din åsikt" vad du tycker är bra med bloggen och vad som är dåligt. skulle vara bra eftersom då skulle jag kunna förbättra bloggen bättre.

Hästar- rädsla

2011-09-27 @ 21:15:21Tankar/åsikter
På enskede där jag rider finns det vissa ponnyer(och även hästar) som kan vara lite sura och försöka bitas och sparkas. Tänkte skriva om vad jag tycker om dom och så..

Silver sparkas och nafsas typ men han är jag inte rädd för. då är det bara att akta sig för benen och se till att han inte bits. det som jag tycker är jobbigt är när hästen försöker tränga in en i väggen.
Krut brukar försöka bitas för han är kittlig och han brukar bita i krubban och på bogen. oftast försöker han inte hugga en bara om han får chansen. jag tycker inte han är så sur han  tycker bara det är jobbig att alla kommer in till honom. för nar man kratsar hovarna är han jättesnäll för elin kruts skötare sköter honom alla dagar och krut känner henne verkligen så mot henne är han snäll mot. men vissa tycker att jag klarar av krut rätt så bra. tycker ni det???
Gabor tycker jag på något sätt också är lite läskig för han kan bitas och tränger in liksom. min pappa har blivit biten också men på nåt sätt känns han obehaglig. 
Madonna är jag också lite rädd för för hon kan ju bita som en blixt typ. hon sparkar också. det skrämmer upp lite när det har stått på hennes spilta "gå ej in till madonna be om hjälp i personalen när du ska sadla och tränsa".
Cinderella är mest jobbig när hon försöker nafsa och tränga in och så. inte farligt sur men det är ingen man frivilligt borstar enligt mig.

Där var lite om vad jag tyckte om enskede ponnyerna dom som brukar vara lite jobbigare.

här ser Krut inte ut att ha bitit massa personer

svar igen!

2011-09-27 @ 20:59:29
Dahhh om Tisdag= på torsdag ingen tvärbana elr buss (Y):
kolla kommentaren xDD på det om fjantiga.. du vet XDD
          Svar:jag har gjort det :)
Dahh
om Svar:
Rädd för krut !!!?? jag e inte rädd för cinderella som alla är -.O thyra sa att du har sagt dt O.O Typ
- Där e esra och hennes fjantiga kompisar. Jag e inte rädd ♥ lite läskigt med madonna bara :D
Svar: Cinderella är jag inte rädd för tycker bara hon är jobbig asså tränger in och nafsar för en gång var hon nära att nafsa/bita mig två gånger. Jag kommer inte ihåg att jag har sagt det och isåfall skitlänge sen jag sa dedär med fjantiga kompisar grejen. Det Thyra säger behöver inte vara 100% sant. jag menade isåfall mena jag inte det. tycker också Madonna är lite läskig. du är typ den enda som kommenterar min blogg, kärlek till dig♥ ska skriva vad jag tycker om några hästar(dom som är lite småsura och så) typ om jag är rädd för dom och varför.
/Felicia :)

Tisdag= på torsdag ingen tvärbana elr buss (Y)

2011-09-27 @ 20:53:01Vardag
Ja som rubriken fattar ni säkert att i söndags blev hagsätralinjen färdigbyggd den har hållt på ett tag. då har man behövt åka tvärbana eller ersättningsbuss och på den senaste tiden brukar det bli smällfullt på tunnelbanan till gullmarsplan(man byter på gullmars). nu är den klar så himla sköönt!! 

Nu till min dag, efter håltimmen gick jag till skolan och åt. det blev tortillini och tomatsås. sen hade vi matte... gick inte bra vi avrunade och förlänga och korta bråk. jag fattade inte alls bråksakengrejsimojsen :/ sen hade vi so och vi har bytt platser. förut satt jag bredvid en rätt så jobbig kille men behöver inte sitta bredvid honom nu. det dåliga nu är att vi brukar se på film(typ om identitet och sånt jobbar med det juust nu) och då sitter jag snett och så... läraren har sagt till oss att hon har tänkt igenom vilka vi skulle kunna jobba bra med och kunna lära känna varan osv men henne jag sitter bredvid är typ.. haha jag vet inte men inte nån såndär jättetrevlig snäll tjej liksom men typ fjortis isåfall :P henne kommer jag defenitivt inte bli bra kompis med. hur läraren tänker vet jag inte. åk 6B på katarina norra skola har massa otur. den enda riktigt jättejobbiga killen har vi i vår grupp och idag fick alla utom vår grupp sluta tjugo minuter tidigare. orättvist! blev inge nytt pass idag så jag kom hem till sonja(edith med) och vi var hemma hos henne. sen åkte vi till teatern tsm. efter teatern åt jag och nu bloggar jag. nöjd att inlägget blev långt (Y) eller tycker ni om korta inlägg men att dom kommer oftare? ska göra ett tankar/åsikter inlägg nu/snart.
 i övermorgon ses vi♥

Svar

2011-09-27 @ 20:17:57
dahh om Svar på tal:
du kallade ju oss esras fjantigs vänner förut ^^
Svar: har jag??!! om jag har det, FÖRLÅT!♥ jättetaskigt jag kommer inte ihåg det iaf men tycker inte du är fjantig. eller det var väl du som inte ville gå inte till krut och då kanske jag sa "vad fjantiga ni är!" men då skoja liksom och det är helt okej att vara rädd för krut. han har ju bitit några riktigt rejält ju så inte så konstigt. det är mer speciellt att inte vara rädd för honom. hoppas du inte är sur på mig :) ♥


Madera

2011-09-27 @ 11:24:27Hästar/ridning

lägger upp några foton på madera pluttis


Håltimme och bloggar jag läser

2011-09-27 @ 10:31:36Vardag

Först på morgonen åt jag frukost och gick till skolan. Vår första lektion idag var spanska. vi hade glosförhör det gick bra för mig(tror jag för det var ingen jag tvekade på) och sen har jag ju håltimme i två timmar.  Evelina kom hem till mig i en timme bara eftersom hon har mentormöte men inte jag. Så nu sitter jag alltså helt själv och bloggar... Men kollar på enskedes hemsida och kollar lite bloggar också.
Bloggar jag läser(klicka på bilden för att komma till bloggen)








Så grymma ni är!!!!

2011-09-26 @ 21:59:07Tankar/åsikter
Kollade statisken och det har vart 20 besökare bara idag :D Fortsätt så!! men när jag tänker efter hur kan det bli så just idag? kan det vara att jag gjorde  något extra bra inlägg kanske eller för att jag har bloggat mycket. jag är iaf jättenöjd så försätt gärna att kolla! imorgon äre håltimme så blire lite bloggning(förhoppningsvis) då. men ska lägga mig nu så godnatt alla söta läsare!!!♥
 googlebild...

Svar på tal

2011-09-26 @ 21:52:00
Dahh om Svar på tal..:
Jaha XDD Jag e pernilla (: Esras larviga vän du vet... ;P
Svar: Vadå larvig?? Du som brukar följa med Esra till stallet? Tack att du läser min blogg :) ♥

Idol...

2011-09-26 @ 21:31:23Vardag

Har kollat på idol och tränat på spanska glosorna. Har just kollat på gamla bilder. Ni får se imorgon! Men ska snart lägga mig så Godnatt!!! Hoppas många kommenterar för jag behöver verkligen din åsikt! det är ju ni och kommentarerna som driver bloggen. så fråga på! eller skriv vad du vill att jag ska skriva om. du kan ju skriva typ vad tycker du om den här boken eller nåt sånt också det går ju ;) ALLT går!!!! så kom igen kommentera på allihopa!!

 jag älskar dig♥


Svar på tal..

2011-09-26 @ 20:09:48
dahh om Kaos:
om hon ska flytta gilbert till tyskland måste gilbert sitta i karaktärn i ett halvår..
   
dahh om Kaos:
tror inte ridskolan lämmnar bort krut. det e ju deras bästa dresssyrponny...

Svar: Vem är du? 
1. Hon ska inte köpa Gilbert hon lurades bara och jag visste att Gilbert skulle behöva sitta i karantän länge. :)
2. Jag tror inte ridskolan säljer alls och du har helt rätt Krut är väldigt duktig på dressyr så dom skulle nog inte sälja honom. Men det jag skrev var bara kanske alltså inte säkert. Tack för du läser min blogg. :) ♥

Din åsikt

2011-09-26 @ 19:52:06Vardag
Nu är såhär att ni läasre ska kommentera vad ni tycker är dåligt på bloggen och vad som är bra. jag vill det för att jag ska veta vad ni tycker är dåligt så jag slutar med det så jag förbättrar bloggen. jag blir inte ledsen om ni tycker att den är dåligt på nåt sätt men då kan ni gärna ge förslag på hur jag ska göra bloggen bättre. ni kan tex skriva om vad ni tycker jag ska skriva om eller om jag ska lägga upp fler bilder på Madera. eller om ni saknar någon presentation om något eller något sånt. jag tycker inte om om någon kommenterar att den är skitdålig och att den inte kommer att förbättras eller något sånt. eftersom jag nu har bloggen själv behöver jag lite fler tips eftersom jag har lite bloggtorka. din åsikt kan vara jätteviktig!!! så kom igen kommentera vad du tycker. so stand for your opinion!
/Felicia
 Fotona på mig och Gilbert: Esra (www.jagochviolete.blogg.se & www.hastgaalningar.blogg.se)

 passa på att lägga upp lite bilder på mig och gilbert nån gång förra veckan, tack så mycket för fotona esra!

Frågestund

2011-09-26 @ 19:43:28Vardag
Tills imorgon får ni fråga vad ni vill(eller nästan vad ni vill) och det är bara kommentera frågan och man får vara anonym. så det är bara att fråga på!! Fråga, fråga, fråga!
 SÅ VÄLKOMMEN ATT FRÅGA!!!!

Spanska

2011-09-26 @ 19:41:25Vardag
har pluggat på spanska glosorna alla kan jag typ utom kanske fem stycken så det är bara fem jag behöver träna på :D på fredag har vi orientering och då har jag och Josefine redan bestämt att vi ska vara tillsammans. vi kommer vara i hellas bara så ni vet. men imorgon ska jag fixa nytt pass.
schema
tisdag: skola nytt pass och teater
onsdag: skola
torsdag: skola rida sköta
fredag: skola kinaträff i linköping (är jag träffar några som vart på samma barnhem osv)
lördag: ingen ridning  kinaträff
söndag: åka hem från kinaträff


Ännu en skoldag har gått..

2011-09-26 @ 16:55:58Vardag
Jag var först i skolan(yeeeeeey, hah nee skoja) och sen kom Josefine hem till mig. Vi åt mellis och va inne på datan typ. Nu har hon gått och jag ska  träna spanska glosor och sånt. Ingen har försökt gissa vem det är på bilden så kom igen alla! vi har bokat en resa på höstlovet och det är till kanarieöarna så vi måste fixa mitt pass nu den här veckan också... Just nu gör jag inget speciellt. Men diggar att jag har runt 12 besökare per dag, fortsätt så! Eller ännu bättre spriiid den istället så det blir fler!
 you shine up my day my little sunshine ♥

Puhh

2011-09-26 @ 15:44:16Tankar/åsikter
Allt dedär med Gilbert var INTE sant!!!!! Dör av lättnad.... Men det var bara ett lur. Jätteskönt fatiskt ville liksom säga det. Men det kaaaaaaaaaanske är så att Thyra köper Madera.... Om inte Thyra luras förstås. Jag är liksom lättlurad men ändå det här var inte så lätt att veta ändå. Hursomhelst hoppas jag att inte Thyra köper Madera att hon liksom inte får för ridskolan inte vill sälja henne.

Sweet dreams

2011-09-25 @ 22:05:04Vardag

Ska lägga mig nu godnatt! Sov sött♥


Vem?

2011-09-25 @ 22:02:25Vardag
Somsagt gissar man rätt vinner man en länkning.


Lite bloggtorka :P

2011-09-25 @ 20:26:23Vardag

Bockat med: Madera kanske 
Ramlat av: Golden Express och Spader
Galopperat barbacka över en sommaräng med:-
Hoppat 70 cm med:
Musse
Ridit i hagen: Bim, Jompa & Musse
Galopperat över ett snöklätt fält med:-
Longerat:-
Duschat:Rezcka, Rocky & Gabor
Förlorat: Santiago & Tainy  
Badat med:Bim
Blivit sparkad av: Krut fast inte hans fel 
Blivit lite lätt biten av: Gabor
Skenat med: Bim
Hoppat högst med (häst) : 70 cm 
Hoppat högst med (ponny): 65 cm
Tävlat hoppning med: Matrix
Tävlat i dressyr: Gilbert
Bäst: Madera ♥
Största hästen du ridit: Perre(typ 170)


Design

2011-09-25 @ 18:34:16Vardag
Idag var jag på landet och igår. åkte på morgonen till dans och sång. sen gick jag hem och åt. håller nu på med nbån bra design. har en tillfällig nu tyckte den blev rätt så bra. men testar runt och såå... igår red jag Aaron och det gick väl helt okej var svår att få på tygeln men på slutet gick det lite. gjorde skänkelvikning och sånt. hann inte vara i stallet så länge för jag skulle till landet sen. mina kusiner hälsade på på landet.  
Ny design(tillfällig) vad tycks?

Egen blogg eller dela

2011-09-23 @ 21:27:39Tankar/åsikter
Jag tycker att det är kul att dela både för att det blir oftast fler besökare och att det är roligare. Jag brukar liksom följa min egen blogg(alltså när Thyra bloggade här) och läsa Thyras inlägg. mMen det som kan vara det svåra är hur man gör med designen. Om  dena ena vill ha si och den andra så. Men oftast är det bara roligt.

Att ha själv är väl också roligt men blir ju inte lika många inlägg per dag. Då kan man bestämma mer också så båda är väl bra. Själv tycker jag att det är roligare att ha en tillsammans. Men alla tycker olika.


Stallet... <3

2011-09-23 @ 20:48:48Hästar/ridning

Har vart i stallet och skött Madera och har hjälpt till att ta in hästar. tog in Prince och hjälpte till med Krut. Men imorgon ska jag rida tror/hoppas på Gilbert men vi fårse... Blir inga bilder för jag åker själv och ingen vill väl komma och fota mig 9 på morgonen?

Gilbert, beskärd bild


Oj vad tiden går fort

2011-09-23 @ 08:47:55Vardag
jag ska bara blogga en litren snabbis ska till skolan sen ska jag till stallet. ska ta med kameran så hoppas det blir någon fin bild på mig och Madera :) annars blir det bilder på hästarna. ´men imorgon ska jag rida och sen ska jag åka till landet en dag. så då blir det ingen bloggning.

Rezcka

2011-09-22 @ 20:44:10Hästar/ridning

Idag vare skolfoto, hoppas att det gick bra. fotografen blev sura på oss iaf :P Hade orintering på idrotten och så.. Sen åkte jag direkt till stallet för att risa och sköta. jag fick Rezcka, det rätt så bra men hon var stel i halsen så hon var svår att ställa när vi var på volterna. var lite svår att få på tygeln och korta galoppen men det gick rätt bra. är med tanke på att jag bara ridit henne två gånger. sen åt jag och det var en tjej som skulle rida Krut Esra hjälpte henne. men hon vågade inte tränsa honom ingen där våga det så fick göra det. var ju jättesnäl ju, gjorde ingenting alls.  kanske plugga lite spanska men läxan är till nästa tisdag så inge bråttom. nästa torsdag eller nåt ska jag se till att nån fotar.
 förra gången jag red henne


Skolfoto

2011-09-22 @ 08:41:23Vardag
Ja, idag äre skolfoto. hoppas jag blir bra men glömde skriva att ska rida och sköta idag hoppas på Madera och Gilbert. men vi fårse... hade tänkt göra fler kategorier en om hästar och en tankar och åsikter och kanske nån mer.. :D men hoppas ändå att många kommer kolla på bloggen och kommentera för det är läsarna som gör det!
Headern jag gjorde till Siri, inte världens bästa men Siri blev glad.

Nyheter

2011-09-21 @ 21:51:59Vardag
Hej allihopa!!

Jo nu äre så att Thyra har slutat på den här bloggen så den är min nu. blandade känslor för det var juså kul arr ha en tillsammans men får fortsätta ändå. känns lite gel att ha en design med Thyra och så men Thyra ska fixa en design till mig när hon har tid. hennes blogg heter www.hastgaalningar.blogg.se men idag var jag hemma hos Klara eftersom det regna/var blött var det tråkigt att vara ute så blev lite svårt liksom..


Dahh om My angels...♥:
hur länge harru ridit ? (:
Svar: Jag har ridit sen jag gick i ettan, alltså in fem år. :)


My angels...♥

2011-09-20 @ 22:04:55Vardag

ni är mina änglar utan vingar, ni finns där för mig
gilbert finns där för att mina lördagar ska bli underbara
madera finns där för att lysa upp mina dagar
tack för ni finns♥ :)



Komentarer tack!

2011-09-20 @ 21:40:55Vardag
Har vart på teater och vart med sonja och edith sedan 12 typ... för vi hade halv studiedag. Igår var ma/no läraren sjuk och då fick dom som skulle ha det ha rast. Idag var han frisk... synd. När vi var hemma hos mig gjorde vi lite teater lekar och matteläxan och så.. kollade på idol lite men inte så mycket. har gjort header till Siri så lägger upp den nu Siri! imorgon skulle jag haft sovmorgon till halv tio men blev framröstad till årskurs rådet så det blir nio imorrn. ska kanske va me Klara imorgonb men vet inte. annars plugga hela dan typ. XD Jag uppskattar verkligen om nån kommenterar, skriv vad ni vill att jag ska skriva om. Vad ni vill!!
 Du är en ängel utan vingar♥ du kommer alltid vara det

nästa skolan

2011-09-20 @ 08:06:35Vardag
hej!
ska alldeles snart till skolan. gör ett inlägg nu för jag kommer nog inte blogga sen.kanska vem vet..? hursomhelst har jag spanska först sen har jag nån lektion lunch och sen slutar vi typ. skulle ha vart med Klara men hon ska va med en annan kompis så e med sonja och edith efter skolan.när jag kommer hem ska jag antagligen göra eng läxa eller något. men måste sticka nu ses!

Madera

2011-09-19 @ 17:14:35Vardag
nu tänkte jag skriva lite om Madera vad jag tycker om henne.

Madera
hon är min finaste och det är henne jag sköter. hon finns där för mig och är så speciell. hon är snäll att sköta men ändå inte tråkig. hon är så söt och gullig med sin utåtbuktande panna.hon är väldigt söt. hon är jättefin att rida men är inte så jättesnabb. plus att hon är både bra på hoppa och dressyr. tack för att du finns ♥


Måndag

2011-09-19 @ 16:33:01Vardag
Hej allihopa!
har vart i skolan och såå.. ganska bekväm då vi kollat på film och läst, inte så jobbigt. På vägen hem från skolan så backade en lastbil och råkade köra in i en bil som var parkerad bredvid. så ena lyktan blev kraaas av den. hahah... hur som helst kollar jag på lite bloggar nu. imorgon ska min bästa vän Klara komma hem till mig och sen ska jag ha teater. Plus att vi slutar efter lunch imorgon!!! :D jag har b-språk(spanska) sen lunch sen leeeedig!! så himla skönt. men ska göra ett inlägg vad jag tycker om Madera och Gilbert. Enda lite halvt jobbiga är ju att stelkramps sprutan känns fortfarande fast den bara skulle kännas nån dag.

Läxor klart

2011-09-18 @ 22:03:13Vardag
Har gjort klart no läxa och nästan ma läxa, skönt. jag hoppas Thyra kommer tillbaka för jag tycker det blev bättre när hon blogga med. ska lägga mig nu godnatt!
Måndag: skola
Tisdag: skola, kompis teater
Onsdag: skola
Torsdag: skola rida sköta
Fredag: skola stallet
Lördag: rida stallet
Söndag: sång och dans


måndag imorrn

2011-09-18 @ 17:38:35Vardag
Var först på sång och dans och sen gick jag hem och gjorde inget speciellt. Internet funkar inte på den andra datorn(den med alla bra bilder och så) så det blir inte så många nya bilder. Ska äta nu det ska bli pommes vad jag vet. efter maten ska jag göra läxor, eller snarare en läxa. men gör kanske en hiss och diss eller nåt sånt efter maten. men hej så länge!

inte tillbaks än

2011-09-18 @ 00:07:26Thyra (gammalt arkiv)
jag är inte tillbaks än om ni undrar haha saknar ni mig hoppas felicia bloggar bra :D men det gör hon säkert kolla in www.hastgaalningar.blogg.se om ni har lust ♥

godnatt

2011-09-17 @ 23:20:02Vardag
är trött ska gå och lägga mig nu men bloggar mer imorgon, godnatt! ♥

tråkigt

2011-09-17 @ 22:20:28Vardag

nu äre så att Thyra typ har tröttnat på den här bloggen och har en ny med Esra och så. men hon har bara tagi en paus säger hon. men det är mycket tråkigare att blogga ensam. men vill ändå ha kvar bloggen. vet inte hur jag ska göra :/ imorgon är det sång och dans och sen ska jag göra läxor.


Gilbert...♥

2011-09-17 @ 20:00:20Hästar/ridning
Red Gilbert idag på morgonen, det gick rätt så bra. fast han bröt av i galoppen. innan misslyckades jag med sadelgjorden så jag fick liksom fråga josefina och till och med hon lyckades så vi fick spänna upp på andra sidan xd sen va jag kvar och släppte lite hästar. sen smörjde jag Lesemaus träns och sadel för Madera gick privat. Sen åkte jag till hööks och köpte kedja och glycerntvål. skriver mer om det sen, ska kolla på film nnu.

Ridning imorgon...

2011-09-16 @ 21:51:41Vardag


Iag skulle jag ta sprutan(stelkramp) och det var inte alls farligt jue. alla säger liksom åhh, den gör såå ont!! men den gör inte alls ont :P men gör lite ont att lyfta på den, inte så farligt. åkte direkt till stallet och madera var inte inne så vi tog in hästar och så.. sen kom Madera n jag skötte henne. sen ledde jag in Lese maus till hoppningen Prins gick med på deras lektion. sen åkte Amanda med mig hem. kameran hängde med till stallet idag, inte systemkameran men en annan. så jag fotade åt Amanda men jagf fotade även ponnysarna också.. jo imorgon ska jag rida, jaaa! hoppas på Madera eller Gilbert. men bloggar inge mer idag tror jag så godnatt!!



Stelkrampsprutan

2011-09-16 @ 09:06:22Vardag
hej, ska snart till skolan. idag ska jag ta stelkrampsprutan, jag är liksom inte spruträdd men alla säger att den gör skitont. sen ska jag till stallet för attt sköta så jag bloggr efter det.

Madera i mitt ♥

2011-09-15 @ 21:18:46Vardag

Red Madera  idag, jätteroligt jag har aldrig ridit henne så det var väldigt kul :) Hon var jättefin, bara lite svår att på i form. Sen gick hon lite kort långsamma steg så hon blev liiiite seg, men bara pyttelite. Hon lyssnade väldigt bra och så men gick väldigt tätt intill väggen. Men blev jätteglad när jag fick henne. plus att hennes sadel var sjuukt skön :P sen efter det hann jag sköta för egenligen skulle en tjej ha henne men fick madonna istället. madonna fick en av sina utbrott för hon bet Andrea idag. jag fick också ett skötarskåp idag , skönt då behöver jag inte släpa ridgrejer och skötsaker när jag ska till stallet. imorgon äre sovmorgon, skönt men har nu ma läxa, no läxa och eng läxa och spanska läxa. ska till stallet imorgon för att sköta finaste madera imorgon. sedan hoppas jag förstås att jag kan ta in henne till hoppningen.
 ♥

 vackratse ponnyn


Felicia

2011-09-14 @ 21:30:08

Hej, gör en presentation nu. Har haft bloggen rätt så läng men bättre sen än aldrig. Jo jag heter Felicia och är född 1999 alltså går jag i sexan nu. Jag har en mamma, en pappa och en lillebror. Jag bor i Stockholm på söder i en lägenhet. Jag går i Katarina Norrra skola och har dom flesta av mina kompisar där.
Jag rider också, på Enskede ridskola där jag har en sköthäst som heter Eastwoods Madera. Men jag har även skött Monte Grey  och  Akrobat. Jag sköter Madera på torsdagar och fredagar, men jag är även där på lördgar för jag rider då. Jag rider även på torsdagar. Min favoritponny att rida är Gilbert och han är jättefin attt rida. Jag har ridit i lite mer än fem år och på somrarna brukar jag åka på ridläger. Dom bästa(enligt mig) är Karlshem och Taffsnäs och där var jag 2011. Taffsnäs är ett fjording ridläger för er som inte vet. Där fick jag finaste fjordingen Bim♥ På Karlshem fick jag John Blund(Jompa) som är en liten welsh b-ponny. När jag inte är i stallet är jag oftast med kompisar.
Först var det bara Thyra som hade bloggen men sedan fick jag börja blogga här. Vi har haft den sedan maj 2011.
Ja, det var lite om mig :)
/ Felicia ♥
 Madera ♥ Min sköthäst
 Gilbert och jag
 Bim♥ Taffsnäs


Beslut....

2011-09-14 @ 19:16:02Vardag

Thyra har tagit en paus från denna blogg et tag. Men hon finns på www.lifeasthyra.blogg.se om ni vill följa henne.


Kärrtorps IP

2011-09-14 @ 17:25:58Vardag

Har vart i skolan, på eftermiddagen var vi i Kärrtorps IP och hade friidrott. Vi sprang, höjdhopp, spjut och kulstötning(elr vad det nu heter). Det gick rätt så bra i springningen sen fick jag ont i magen :( ska göra eng läxa snart och om jag orkar ska jag göra no läxa oxå. Om jag orkar alltså, för det är inte brottom med den för den ska va klar på måndag. Imorgon äre somsagt torsdag. då ska jag rida :D hoppas på Gilbert, men tror jag kommer få Madonna fick jue henne förra gången och Lillis tyckte det såg bra ut då.
Mina favorit dagar & varför
Torsdag: jag rider då och sedan är det min skötdag så jag sköter Madera den dagen. Enda dåliga är att det är längsta datgen i skolan.
Fredag: madera brukar oftast vara inne så jag hinner sköta och sen brukar jag leda in Madera till hoppningen.
Lördag: jag rider först på morgonen och sedan brukar smörja.
lite tankar och åsikter från mig :)
 Madonna


Nästa skolan

2011-09-14 @ 09:04:18Vardag

Ska sticka till skolan snart. en rätt lång fast jag hade sovmorgon. på eftermiddagen ska vi vara i kärrtorps ip. sen ska jag hem och göra läxor.. jättekul :) haha nej. hejdå!

love ♥


Yeah

2011-09-13 @ 21:51:47Vardag
Hej, har vart på teater och ätit. Åt på pizza hut och åt massor.. Blev till slut illamående :P Teatern var kul också. Har tre läxor: engelska(läsa en liten text), NO(läsa lite om rymden i ett häfte och svara på frågor) och spanska glosor. Ska göra engelskan idag eller imorgon hade jag tänkt. Ska lägga mig nu, puss♥

Håltimme

2011-09-13 @ 10:08:33Vardag
Nu har jag alltså håltimme på förmiddagen har vi bara haft spanska. Vi fick en spanska läxa att vi skulle kunna några glosor. Nu gör jag inget speciellt bloggar men ingetr annat måste sticka snart ;) Sen har jag teater så det blir bloggning senare.
  aww ♥

Idol...

2011-09-12 @ 21:05:31Vardag


Nu ska jag gå och kolla på idol och äta kex.. ♥ har vart lite funderingar över att byta blogg för Thyra vill det men jag vill va kvar på bloggen men vi fårse. vi kommer såklart länka till den nya bloggen. kommer nog inte blogga mer idag så jag säger godnatt nu! men ses imorgon :)

Du finns i mitt hjärta ♥


Pizza

2011-09-12 @ 19:30:57Thyra (gammalt arkiv)
Snart ska jag gå och köpa pizza eftersom inte min bror gjorde det som han skulle göra störande bror men aja.Så snart drar jag ner till kärrtorps pizzeria idag var jag i stallet pysslade lite med hästarna och lite sånt inget speciellt

Fixat akvarium

2011-09-12 @ 17:51:51Vardag

har vart och köpt lite akvariegrejer så har fixat med det. sen har jag inte gjort så mycke mer roligt. imorgon äre det teater och det är kul!! imorgon har jag två timmars håltimmer så jag kommer hem och bloggar.  
Schema för veckan.
Tisdag: skolan teater
Onsdag: skolan inge mer planerat
Torsdag: skolan stallet rida
Fredag: skolan stallet
Lördag: rida stallet
Söndag:
sång och dans


nåt...

2011-09-12 @ 16:49:14Vardag
Inledning.
Har du ridit..
[x] A-ponny

[x] B-ponny

[x] C-ponny

[x] D-ponny

[x] Liten storhäst
[X] Storhäst
[x] Islandshäst


Har du töltat? aa
Vilken är din favorithäst? Madera, Gilbert & Bim
Vilken färg är det på dina ridbyxor? lila, rosa, beige & blå 
Rider du alltid i säkerhetsväst?ja  
Har du egen häst? nej
Har du haft egen häst? nej
Har du haft en häst på foder? nej
Har du en medryttarhäst/sköthäst? ja, finaste Madera♥
Har du haft en medryttarhäst/sköthäst? har just nu
Rider du i ridstövlar, shortchaps eller ridskor?shortchaps och ridskor
Hoppning.
Höjder.
Vad är det högsta som du hoppat? 70 cm
Vad är det högsta som du tävlat? 20 cm
Högsta oxern? 70 cm
Högsta räcket? 70 cm
Vilken är den största hästen du hoppat? Lakritz ♥
Och den minsta? Golden Express
Tävling.
Har du tävlat hoppning? ja
Har du ridit blåbärshoppning/ridskolehoppning/pay & jump? ja
Har du vunnit en hopptävling? nej
Har du kommit tvåa? nej
Har du kommit trea? nej
Har du blivit utesluten? nej
Har du blivit felfri? ja
Har du någon rosett hemma? ja
Har du tävlat hoppning i lag? Nej
Hur gammal var du när du tävlade hoppning första gången? 11
Vilken häst satt du på? Matrix
Tävlar du hoppning i kavaj? nej

Annat.
Vilken häst hoppar du helst? Musse & Lakritz
Vilken häst avskyr du att hoppa? ingen typ
Vad är dina mål i hoppningen? att hoppa 80 cm och tävla clear round 50 cm
Dressyr.

Nivåer/Höjder.
Vad är det svåraste programet du ridit? LC:1
Vad är det svåraste du tävlat? LC:1

Vilken är den största hästen du ridit dressyr på? Lakritz
Och den minsta? Golden Express
Övningar.
Du har ridit i...
[x] Skritt
[x] Trav
[x] Galopp
[X] Skänkelvikning/sidvertströlerse
[ ] Öppna
[ ] Sluta
[ ] Piaff
[ ] Passage
[ ] Galoppiruett
[x] Samlad galopp
[x] Ökad galopp

Tävling
Har du tävlat dressyr? nej
Har du ridit lingondressyr/ridskoledressyr? ja
Har du vunnit en dressyrtävling? nej
Har du kommit tvåa? nej
Har du kommit trea? nej
Har du blivit utesluten? nej
Har du någon rosett hemma? nej
Har du tävlat dressyr i lag? nej
Hur gammal var du när du tävlade dressyr första gången? lingondressyr 11
Vilken häst satt du på?Gilbert
Tävlar du dressyr i kavaj? nej

Annat.
Vilken häst rider du helst? Gilbert
Vilken häst avskyr du att rida dressyr på? Silver
Vad är dina mål i dressyren? tävla och kunna bakdelsvändning

Im the one

2011-09-12 @ 14:56:05Thyra (gammalt arkiv)
Är jag den enda eller har någon annan märkt att alla typ bloggar skit dåligt men iaf slutade 14.35 idag så nu ska jag vänta på mirabell sen sticker vi till stallet ♥

Tidsfördrift

2011-09-11 @ 22:35:54Thyra (gammalt arkiv)
Inledning.
Har du ridit..
[x] A-ponny

[x] B-ponny

[x] C-ponny

[x] D-ponny

[x] Liten storhäst
[ ] Storhäst
[x] Islandshäst


Har du töltat? Ja tror det
Vilken är din favorithäst? Lukas,Madera,Prins
Vilken färg är det på dina ridbyxor? Bruna lila beiga
Rider du alltid i säkerhetsväst? oftast
Har du egen häst? Nej
Har du haft egen häst? Nej
Har du haft en häst på foder? Nej
Har du en medryttarhäst/sköthäst? Ja!
Har du haft en medryttarhäst/sköthäst? har
Rider du i ridstövlar, shortchaps eller ridskor? Skor 

Hoppning.
Höjder.
Vad är det högsta som du hoppat? 50
Vad är det högsta som du tävlat? -
Högsta oxern? -
Högsta räcket? -
Vilken är den största hästen du hoppat? Rally boy
Och den minsta? Shester

Tävling.
Har du tävlat hoppning? nej
Har du ridit blåbärshoppning/ridskolehoppning/pay & jump? nej
Har du vunnit en hopptävling? nej
Har du kommit tvåa? nej
Har du kommit trea? nej
Har du blivit utesluten? nej
Har du blivit felfri? nej
Har du någon rosett hemma? nej
Har du tävlat hoppning i lag? Nej
Hur gammal var du när du tävlade hoppning första gången? -
Vilken häst satt du på? -
Tävlar du hoppning i kavaj? -

Annat.
Vilken häst hoppar du helst? Lukas
Vilken häst avskyr du att hoppa? ingen typ
Vad är dina mål i hoppningen? Att få ett bra flytt och tempo, tävla smått

Dressyr.

Nivåer/Höjder.
Vad är det svåraste programet du ridit? vet nt
Vad är det svåraste du tävlat? -

Vilken är den största hästen du ridit dressyr på? Rally boy

Och den minsta? Shester typ


Övningar.
Du har ridit i...
[x] Skritt
[x] Trav
[x] Galopp
[ ] Skänkelvikning/sidvertströlerse
[ ] Öppna
[ ] Sluta
[ ] Piaff
[ ] Passage
[ ] Galoppiruett
[x] Samlad galopp
[x] Ökad galopp

Tävling
Har du tävlat dressyr? nej
Har du ridit lingondressyr/ridskoledressyr? nej
Har du vunnit en dressyrtävling? nej
Har du kommit tvåa? nej
Har du kommit trea? nej
Har du blivit utesluten? Nej
Har du någon rosett hemma? nej
Har du tävlat dressyr i lag? Nej
Hur gammal var du när du tävlade dressyr första gången? -
Vilken häst satt du på? -
Tävlar du dressyr i kavaj? -

Annat.
Vilken häst rider du helst? Lukas
Vilken häst avskyr du att rida dressyr på? vetinte
Vad är dina mål i dressyren? Tävla, komma långt

Sagan om kungens återkomst

2011-09-11 @ 21:46:42Thyra (gammalt arkiv)
Kollar på sagan om kungens återkoms med täcke i soffan gud vad det är tråkigt att blogga när ingen komenterar upptaderar imorrgon

Hejsan!

2011-09-11 @ 20:47:29Vardag


Idag var jag på sång och dans och sedan var jag på bio :D Jag såg apflickorna, den var rätt konstig och hade ingen handling alls. Var inte min typ av film om man säger så. Är hemma nu och har tråkigt typ. Just nu regnar det också... :( Men imorgon är det skola.... Helgen har ju gått galet snabbt! Kan bjuda på lite Taffsnäs bilder!!


förlåt

2011-09-11 @ 19:15:04Thyra (gammalt arkiv)
förlåt för ingen bloggning har inte haft tid/lust att blogga men idag var jag i stallet skötta plutten och så hände världens läskigaste när esra o jag var där men ingen ska absolut få veta

Lite bilder

2011-09-10 @ 23:48:46Vardag


Lite trött....

2011-09-10 @ 22:32:04Vardag

Har kollat på två filmer så jag är liet trött men gör ett inlägg ändå. Gör inget speciellt typ :P
Men längtar tills torsdag för då ska jag rida. Har bara en läxa till på torsdag så behöver inte göra den nu.Jag kommer typ inte på vad jag ska skriva om. Jag uppskattar verkligen att ni kommenterar!!!

Vackra gilbert ♥


Finaste Gilbert....♥

2011-09-10 @ 19:34:45Vardag
Red finaste Gilbert idag, det rätt så bra förutom när han ville inte stå still. Men han var duktig ändå!♥ Sen var det skötarmöte och jag har kvar mina dagar. Sen jag gick vi hem till Klara och hade kul. Sen åkte jag hem. Nu ska jag kolla på gfilm så ses!
 viloet

Hööks tomorrow

2011-09-09 @ 21:53:39Thyra (gammalt arkiv)
Imorrgon ska jag till hööks med mirabell fasst först blire stallet. ♥

Svar

2011-09-09 @ 21:28:33Vardag
Esra Violet  om Till Esra!:
tack finaste FELICIA !! :D och bästa !! <3c :D
Svar: Naaw, snäll du e Esra ♥ ♥ :) :D

Skönt med fredag ♥

2011-09-09 @ 20:42:31Vardag

Var i skolan idag, på eftermiddagen åkte vi till nordiska museet för att kolla på utsällning om sopor. Det var lagom tråkigt :P Efter det åkte jag till stallet för att sköta. Ryktade Madera, hundra rykttag per sida... Sen så tog jag in lite hästar, Lorren och Phantom. Sedan tog jag in Madera år Elin också. Dom höll på att bygga banan där ute och sen efter ett tag kom liksom Bebbe och sa att dom skulle va inne. Så det tog extra lång tid. Sen åkte jag hem. Imorgon ska jag rida, hoppas på finaste Gilbert men vi fårse... Imorgon äre skötarmöte också så jag kommer såklart gå på det efter. Ha det bra!

Sötis, älskar dig ♥


Till Esra!

2011-09-09 @ 20:22:38Vardag

Dom tre först tror jag skulle kunna passa dig.

Akrobat: Ganska seg, kanske inte jättesvår men går inte på jättelätta. Han är iaf mjuk att galoppera på.

Lesemaus: Hon är lite svår att fatta galopp på och har fin galopp.

Gabor: Lätt i själva fattningen men sedan i själva galoppen blir han lite svårare då han försöker galoppera ikapp.

Krut: Lite seg ibland väldigt snäll är inte särkilt svår.

Little Mike: Bara slö inte särkilt svår annars.

Robin Hood: Väldigt snäll att galoppera på.

Cinderella: Hon kan vara lite svår att få galopp på för vissa. Tyvärr har ganska stödig och obekväm galopp.

Silver: Har rätt så mjuk galopp men är väldigt slö så han måste man jobba med hela tiden, kan bli rätt jobbig i galoppfattningen.

Aaron: Väldigt snäll i allt, mjuk och fin galopp.

Där var några hästar i fall du saknar nån, kommentera det bara!! :)


Svar

2011-09-09 @ 20:05:36Vardag
Esra Violet   om Madonna:
jag såg dig lite då och då när du red på Madonna :) vi red ju samtidigt fast på olika ställen... :)
Snälla Felicia, nästa vecka ska jag börja galoppera :D men säg vilken häst som skulle passa mig.... jag vill ma en häst med mjuk galopp plus lite svår.... biggan vill att jag ska ha svåra hästar.... :D snälla ge mig ett tips.... :(
Svar: Självklart, eftersom jag inte vet vad du tycker är svårt med vissa hästar och så så gör jag ett inlägg hur dom är att rida. Ifall nån ponny som går på din lektion inte finns med på mitt inlägg är det bara att kommentera. :D


Madonna

2011-09-08 @ 22:01:58Vardag

va i skolan idag börja 8:20 och sluta 15:30. sen åkte jag till stallet. madera var inte inne så jag kunde inte sköta henne, orkade inte göra rent spiltan idag. fick madonna  och det rätt bra hon gick på tygeln i skritt och lite i trav ibland. men hon var otrligt seeg, och hade rätt så kort spö så.. men jaja efter ridningen åt jag och kollade på dom nya ponnysarna. sen åkte jag hem och åt middag. skönt att inte ha några läxor just nu. svar till esra: tack så mycket :) ♥. tack till alla som läser vår blogg! Madera♥
Madonna


mc

2011-09-08 @ 20:24:29Thyra (gammalt arkiv)
Nu har jag precis kommit hem och käkar donken.Dagens ridpass blev på Bullen vilken underbar ponny alltså.Det är ingen ponny man kan sitta och rida skansenridning på det är en ponny med stor kaplicitet enligt mig.Det har ju kommit två nya ponnys och den ena heter prins och den vill jag sköta han är fett gullig ♥

Nu är jag hemma

2011-09-08 @ 13:56:59Thyra (gammalt arkiv)
Bra rubrik men men nu har precis kommit hem väntar på mamma sen åker vi till stallet och då blir det ridning hoppas på bullen

Anyom designer

2011-09-07 @ 21:54:54Thyra (gammalt arkiv)
Mina närmsta som frågar om designer bara så ni vet dom som jag har sagt ska få men det tar sin lilla tid jag har många designer pågång just nu och som jag sa det tar sin lilla tid men säg till om ni vill ha en design
Bara till närmsta kompisar ♥

Sålänge du stannar stannar jag

2011-09-07 @ 21:48:39Thyra (gammalt arkiv)
..

Jag kan säga det tusen gånger och mer

2011-09-07 @ 21:41:55Thyra (gammalt arkiv)
Jag kan säga det tusen gånger och mer Jag kan säga det oändligt mycket Jag älskar dig ♥


Ben & jerry

2011-09-07 @ 14:03:10Thyra (gammalt arkiv)
sitter här och käkar Ben & jerry

hej kollar film

2011-09-07 @ 14:00:30Thyra (gammalt arkiv)
dålig rubrik kollar film nu bloggar mer sen ♥

Har kommit hem...

2011-09-07 @ 13:59:02Vardag

För rätt så länge sen, haha... Det regnade när vi sprang så jag blev  jätteblöt.. Väldigt kul var det ja, näää inte riktigt. Men första tjej och första kille(i årskursen) får medalj. Dom flesta som hade kommit i mål åkte hem så vi åkte tunnelbana från kärrtorp och sen gick jag hem och bytte om till varma kläder. Och nu så bloggar jag. Ska gosa ner mig i soffan och kolla på tv. Men först kan jag ladda ner lite bilder från mitt land. Om ingen kommenterar något så vet vi inte om några läser + att det är väldigt roligt om ni kommentrerar. :) 
 / Puss Felicia


Shoppa

2011-09-07 @ 11:21:43Thyra (gammalt arkiv)
det här vill jag iaf handla när jag och mamma ska dra och shoppa i helgen

Hörni skitungar hon e min

2011-09-07 @ 11:13:48Thyra (gammalt arkiv)
Hallå hallå ska snart göra lite varm oboy sen ska jag mysa framför tv och sen ska jag bli frisk
Hörni skitungar hon e min ♥

Dålig rubrik

2011-09-07 @ 11:10:46Thyra (gammalt arkiv)
Precis vaknat och idag känner jag mig faktist lite bättre gud så skönt. Men iallafall har inget att skriva om som vanligt. Komentera bättre vad ni vill att jag ska skriva om så ska ni se att uppdateringen blir bättre ♥

Godmorgon :)

2011-09-07 @ 08:37:08Vardag
Hej, idag har vi skoljoggen -.-..... Det är jättejobbigt och man måste springa två varv=fem kilometer och jag kommer inte vinna. Och det är väldigt bra att det regnar.... Men jaja man får gå om man vill så ja. Sak springa och gå liksom för det är massa uppförsbackar :P Aja skå gå nu :) ♥  / Puss Felicia
 
Finaste ♥ Älskar dig

Snabbt inlägg

2011-09-06 @ 22:28:15Thyra (gammalt arkiv)
Nu blire snabbt inlägg för jag ska gå o lägga mig det blir förhoppningsvis ingen skola imorrgon heller fan vad jag mår kass.Men i helgen ska jag och mamma shoppa och jag vill typ handla sjalar jeans tröjor tights väska hårspray och nagellack typ ♥

Lukas

2011-09-06 @ 22:08:41Thyra (gammalt arkiv)
Det här vill jag köpa till Lukas till sommaren
Det blir nog ingen mer bloggning idag

Ord kan aldrig förklara

2011-09-06 @ 17:56:33Thyra (gammalt arkiv)
Ord kan aldrig förklara hur mycket jag älskar dig
Min fina är alltid vid min sida ♥

Wanted

2011-09-06 @ 17:53:33Thyra (gammalt arkiv)
Nu har jag äntligen blivit klar med want inlägged vilken tid det tog så här kommer det
Hästar:
















Kläder m.m :

















































Det var nog en aning mer saker jag ville ah på häst sidan men jag fick inte riktigt med allt



Rubrik

2011-09-06 @ 16:10:51Thyra (gammalt arkiv)
Dålig rubrik har dålig rubrikfantasi men på torsdag äre ridning och jag hoppas på bullen
Min fina ♥

Svar till filippa

2011-09-06 @ 12:40:34Thyra (gammalt arkiv)
Anyom: Närmsta
filippa : Du skulle nt kunna göra en header åt mig va? <3
svar: Klart jag kan du e ju en av mina  närmsta fixar så fort jag kan♥

Jobbar

2011-09-06 @ 12:36:57Thyra (gammalt arkiv)
Jobbar på ett want inlägg men just nu måste jag lägga mig i soffan för jag är fortfarande jätte sjuk.så ska jag göra iordning varm choklad och vila fram för tvn.Så får ni want inlägget senare jag jobbar på det ♥

Hej.....

2011-09-06 @ 11:21:16Vardag
Haha, jag vet dålig rubrik...  Men jag är hemma nu för jag har håltimme från halv tio till tjugo över elva!!! Hade bara spanska på förmiddagen. Men ska till skolan sen för att äta och sen ska jag ha matte och SO. SO -.- är liksom trött på SO hade två SO lektioner igår juee. Sen efter skolan ska jag hem till Edith eller Sonjiis. Sen sticker vi till teatern!!! :D
 Love you Bim ♥

Svar

2011-09-06 @ 10:35:00Vardag
Esra Violet  ([email protected]) om Lalala:
är inte du Thyra ? x)

Svar: Du känner Thyra så att du märker det, jo det är Thyra hon hade bara glömt att ändra till hennes kategori.

Nu dör jag lite

2011-09-05 @ 18:45:35Thyra (gammalt arkiv)
Jag dör lite här hemme i soffan med film och varm choklad jag är as sjuk så jag ska förmodligen inte till skolan imorrgon Det blir ju lite sämre uppdatering nu eftersom jag är sjuk men jag ska göra mitt bästa. Nu får ni faktist komentera vad jag ska skriva om. vi ses

Ni lyser upp min dag

2011-09-05 @ 18:34:31Vardag

Idag var jag i skolan då vi hade SO, SV & NO. Vi slutade klockan två sedan gick Josefine och jag hem till mig. Hos mig åt vi mellis, kollade KP, spelade Wii och var inne på datan. Sen gick Josefine, åt typ en halvtimme senare. Nu ska jag typ vila i soffan och kolla på tv och läsa KP. Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om!
/Puss Felicia ♥
 
Bim♥
Madera ♥ Gilbert ♥
Tack till alla mina vänner, familj och Madera, Bim och Gilbert för att ni gör min dag bättre.


Lalala

2011-09-05 @ 13:01:30Vardag
Gud vad tråkigt jag har men det är bara att krya på sig.Ngn gång snart blire shopping med Mikaela gud vad jag är konstig men jag saknar plutten ovanligt

Du Gjorde mig glad

2011-09-05 @ 12:45:45Thyra (gammalt arkiv)
Du gjorde mig glad när du gnäggade åt mig för första gången vilken känsla känslan var magisk och ingen fattar hur underbart det var

Närmsta

2011-09-05 @ 12:12:01Thyra (gammalt arkiv)
Gör header åt närmsta kompisar ni får höra av er på ngt sätt om ni vill ha en design ♥

Ingen gla Thyra

2011-09-05 @ 12:01:45Thyra (gammalt arkiv)
Kom hem för typ 10 minuter sedan jag fick gå hem från skolan för jag är typ as sjuk jagvetintevad men jag har as ont i huvudet och illamående.Jahap nu ska jag försöka äta jag kommer typ spy här hemma men det blir förmodligen inte stallet idag men imorrgon ska jag dit och träffa plutten

Bilder från Enskede

2011-09-04 @ 21:44:36

 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0