Tillfällig pollenallergiker?

2014-05-29 @ 23:37:04Tankar/åsikter


Jag tar bort vilken dag det är i rubrikerna, blev bara onödigt..
Jaja hursomhelst så i söndags och på måndagen var jag väldans snorig och det rann i ögonen så man trodde jag kollade på nån sorglig film hemma.
Det brukar inte hända mig vardagligen så jag sökte upp och det liknade pollenallergi men efter att tagit trollerimedicin(som jag kallar det) blev det bättre men det konstiga är: det var mindre reaktion utomhus där alla träd är! 
That's reaally weiird.. Och sen på tisdagen var det bra och poff så fö rsvann det. :o Det skulle kunna vara något jag har i mitt rum eller i min lägenhet också.. Med tiden kanske vi får reda på det?


Torsdag~ lyx

2014-05-29 @ 20:24:56Vardag
Hej alla i Sverige!
Idag så har jag varit på ett tivoli som låg precis bredvid hotellet, det var inte riktogt som Grönan för det fanns jättemycket restauranger och attraktioner på ena sidan av parken. Det var väldigt soligt idag så det var väldigt mycket folk så jag åkte inte så mycket. 
Vi har även bytt hotellrum för vi hade beställt ett lite finare rum fast det var inte direkt så... Tapeterna höll på att ramla av så vi klagade nere i receptionen så vi fick en svit istället! ;) 


Håller på och lyssnar på en Twilight podcast som jag tyckte var rätt bra i början men nu när de pratar om filmen New Moon så gillar jag den inte lika mycket för en av de är på Team Edward och pratar bara om hur de ogillar Jacob och hur dålig Taylor är. :c 
Ska nog sluta lyssna på den, hoho 100% team Jacob. 

Onsdag~ Danmark

2014-05-28 @ 21:05:56Vardag
Hej allihopa. 
Nu har vi kommit fram till Danmark och vi har hunnit besöka Burger King och Build a bear där de hade My little pony hästarna som "björnar". *~*
Det sorgliga var att vi glömde datorn hemma så nu kan vi inte fortsätta vårt Twilight maraton och se min favorit Eclipse eller Breaking Dawn som jag hade med. Men jag tog med Ljudet av ditt hjärta/Eclipse som jag ska läsa om så jag för nöja mig med det.

Förövrigt hade jag en väldigt lugn skoldag då vi på svenskan läste och sen på matten såg vi Bee movie. 



Tisdag~ promenad

2014-05-27 @ 20:48:50Vardag

Idag gick jag och Josefine längs Årstaviken efter att vi haft rodd precis vid Gullmarsplan. Vi bärde båtar och åror mer än vad vi rodde men att ro var rätt kul. :)
Promenaden var väldigt trevlig och det är väldigt fint att gå längs vattnet. Dock råkade vi gå lite för långt så vi stod mittemot Reimersholme.
På kvällen har jag suttit och packat för på kristihimmelsfärdshelgen ska vi till Danmark.
Cya


Lördag~ bajenstormen

2014-05-24 @ 23:15:49Hästar/ridning
Från klockan 11-16 har jag knappt gjort något alls. Såg Saw 4 idag och sen vid 6 åkte jag till stallet och då lyckades jag tajma in att precis när Bajen hade vunnit mot Varberg på Tele2Arena befinner jag mig på Gullmars där Bajen stormen anlände. Dessutom var det extra mycket folk på matchen idag. Jag trodde knappt att jag skulle kunna komma fram till tvärbanan...


Väl i stallet betade jag Madera och sen betade jag också Silver samtidigt som Amalie betade Gabor. :)



Det är tydligen också Champions league så just nu väntar jag på att matchen ska bli klar så vi kan se klart Twilight. Den har hållt på 45 minuter längre än vad den skulle hålla på. :( 

Fredag~ lat av värme?

2014-05-23 @ 20:50:35Vardag
Hela den här veckan har varit otroligt soligt och trevligt. 
Idag på morgonen gjorde jag klart Australien arbetet och sen läste vi. 
Vi läser just nu en bok som heter "Sandor/slash/Ida" som handlar om två olika individer som börjar prata på internet med varann osv. (orkar inte skriva bokrecension nu). Efter svenskan hade vi NO och vår lärare delade ut "kunskapstest" till oss (som skulle vara för att vi skulle se vad vi behövde träna mer på) och verkligen alla trodde det var prov och bah "Säg hej till F...". Väldigt roligt. 
Sen hade vi idrott på fotbollsplan och vi körde brännboll, på något sätt lyckades han dela in väldans ojämna lag för i det fanns två lag. Ett där kanske 3 personer kunde slå över hela fotbollsplanen så det blev homerun, det andra laget där ingen får iväg bollen och det finns tre som får iväg bollen så det går att springa på den. Vilket lag var jag med i? Jo det andra dåliga, och nu var vi inte bara liiite dåliga utan extremt. Eller det tycker jag iallafall om hela laget blir utbrände för tredje gången och 50% kastar så det blir lyra. Observera att jag också var dålig så jag klagar inte på någon personlig. 
 
På eftermiddagen när vi slutat åkte jag till stallet och skötte, hann dock inte sköta jättelänge men skötte väl i 4o minuter kanske?
 
Nu tänkte jag nog se på film. :D


 

Torsdag~ 22 maj

2014-05-22 @ 21:48:21Vardag

Idag var den mest flummiga hemkunskapslektionen jag haft (och vi gjorde fika till mentormötet). Vi smakade margarin med socker, kolakakssmet och rulltårte smet droppade från diskbänken. Allmänt flummig i hörnet vid kök 5 och 6. Jag fick även smaka deras rulltårta när den var klar och det var den största rulltårtan jag ätit i hela mitt liv, den var typ 15 cm i dm och även något torr... x)

Mentormötet gick bra och vi skulle diskutera vad vi skulle göra den 10:nde juni och typical Bonnie's mentorgrupp att föreslå Grillfest novellsamlingen som ved...
Det skulle vara rätt najs att bara ha det men de andra har andra förslag så.. Vi får se helt enkelt.
Efter att vi blev släppta en kvart sent åkte jag till stallet och red Robin Hood, vi gjorde det vanliga och han jobbade rätt bra i galoppen tyckte jag. Det känns som nån period där han inte riktigt släpper efter i traven så det är väl lite sisådär..






Onsdag~ värme

2014-05-21 @ 17:16:01Vardag
Den här onsdagen, den 22:a Maj 2014 var otroligt varm och trevligt. ❤️ 

22 grader. Love it.
Jag hade svenska först där en person var och spelade in ett radioprogram där han åkte runt och såg hur det var på lektionerna och ställde olika frågor till oss. Vi fick se på några tutorials som var väldigt roliga så det var mycket skratt. 
Sen var NO:n inställd så då gick jag och Hanna till valstugorna på medis för att fråga lite frågor till Vänsterpartiet. 

Efter håltimmen hade vi bara spanska och sen slutade vi så då gick jag och Ada till skånegläntan och åt glass. 


Tisdag~ sommar och sol

2014-05-20 @ 15:36:25Vardag
Blev en väldigt konstig natt för mig inatt.. Vaknade upp nångång i natten och var verkligen jättevarm för jag hade både ett tjockt täcke och ett extra lakan. Sen klockan 5 vaknar jag och är helt klarvaken så det var nästan som att jag kunde gå ut och jogga då.

Annars har dagen vart rätt normal, just nu sitter jag i min säng och ska läsa lite i boken vi läser på svenskan. Boken heter "Sandor/slash/Ida" som handlar om två olika personer. Mer har jag inte hunnit läsa än. 



Söndag~ kungsankaos?

2014-05-18 @ 19:16:19Tankar/åsikter
Idag har jag kollat på några av mina vänners konfirmation och sedan har jag varit på en av deras mottagning efter. 

Kändes som halva Sthlm's ungdomar var på SITP i Kungsan, där bla Steve Angello uppträdde. 
Säkert trevlig med bra musik och härlig upplevelse men trängseln, ölen, osv är nog mindre trevligt. Jag tror det var 35 000 där och när jag var på Nause på Grönan var det högst 17 000 och ändå var det trångt och jag fick mig en öldusch så jag kan tänka mig att det var värre i Kungsan...? 

Nåja, vi har Youtube. Man ser lite av konserten, utan trängsel och öl. 


inte bloggat på 5 dagar.

2014-05-18 @ 19:10:27Vardag
Very bad, I know. 
Men jag kör min classic sammanfattning och berättar kort om mina dagar. 

Onsdag:
Laajv, det var rätt okej fast det var så otroligt segt i början, hela förmiddagen hade vi genomgångar som inte alls var nödvändiga och lajvet skedde bara en timme.. 
Jag var kungaättling och mitt namn var Harriet, vi i adeln gick mest runt, såg på "fäktningen" (med bambupinnar) och värdshuset. Det slutade med att jag blev upptäckt och jag blev dömd.
Torsdag:
På morgonen sjöng vi nån punkrocker låt som alla förutom jag hade hört, låten var om att en person ville vara punkrockare och ha blommor i sitt hår.
Sen så gjorde vi smulpaj och gosh, det tog flera minuter för oss att bestämma om vi skulle ha bär eller äpple. Men det var faktiskt kul och jag gjorde med en jag aldrig jobbat med innan, han var faktiskt väldigt snäll så det är alltid trevligt. :3

Fredag:
Hände helt ärligt inget speciellt förutom att vi slutade tidigare..
Lördag:
Jag köpte presenter, åt på Subway och var på födelsedagskalas.



Tisdag~ Saw

2014-05-14 @ 21:04:00Vardag
Jag glömde skriva om gårdagen men det hände inte jättemycket igår, vi såg filmen 'The day after tomorrow' som är en katastrof film.På eftermiddagen hade vi en väldigt lång håltimme så då gick jag hem och såg klart 'Saw 2' och såg sedan 'Saw'.
De är skräckfilmer/thriller men de är inte sån typ av skräckfilm jag blir mest rädd av, jag tycker det är obehagligast när någon/nåt hoppar fram. De här filmerna var mer obehagliga och mer blod i än tex Paranormal Activity. Fast jag kan erkänna att när jag såg de kollade jag upp vad som skulle hända(för jag var så nyfiken).


För de som inte hört talas om Saw filmerna kan jag berätta vad den första handlar om. (SE DEN INTE OM DU ÄR KÄNSLIG FÖR BLOD OSV).
Filmen handlar om doktorn Lawrence och fotografen Adam vaknar upp i ett badrum där de är fastbundna i fotbojor. De båda hittar varsitt kasettband i sin ficka och där får de instruktioner vad de ska göra i "spelet". Lawrence får som uppgift att döda Adam innan klockan 6 för annars dör hans familj och Adam får som uppgift att fly därifrån. Man får även se flashbacks från andra "spel" där det varje gång går ut på att genomlida något psykiskt/fysiskt tortyr för att överleva.
Sen händer såklart massa olika saker och de 6 andra Saw filmerna är i liknande med olika personer och fällor osv. De är faktiskt väldigt genomtänkta och man tror att man förstått allt så kommer ännu en vänding.
Amanda Young, Man får se henne i flashbacksen.
 
 
 
 
 
 
 

Måndag~ veckomål

2014-05-12 @ 22:04:47Tankar/åsikter
Ibland har jag haft "nyttig i fem dagar" då jag försökt välja nyttigare alternativ till mellis. Jag brukar gärna vilja ta några kakor och då den veckan gör jag istället en smoothie. 

Den här veckan tänkte jag ha "ta hand om håret" vecka, då jag ska försöka ha uppsatt varje dag(så det inte sliter lika mycket) och så ska jag ha i hårolja varje dag. Ifall jag hinner någon kväll ska jag försöka ha i hårinpackning också.

Tycker väldigt mycket om att göra "Katniss braid" då den är bekväm att ha och ganska häftig. :D

Måndag~

2014-05-12 @ 21:59:48Vardag

Hade liten fikastund på håltimmen med mig själv. 
Idag fick vi tillbaka vårt matteprov(som inte gick särskilt bra), sett på ännu fler filmer om 1700 talet och på eftermiddagen badade jag på Eriksdalsbadet med Evelina.
Vi simmade 200 meter och jag hann prova min nya bikini som var bra.


Imorgon börjar vi klockan nio och då ska vi se film till klockan 11, sen har jag håltimme innan bildlektionen.
På mån, tis och onsdag har jag minst en timmes håltimme. Lustigt.  Man undrar, hur tänkte lärarna?(eller så tänkte de väl inte något alls).
Nu ska jag sätta på mig pyjamas och läsa lite noveller eller lyssna på podcast. Jag har hittat världens bästa podcast, en Twilight Saga podcast där de diskuterar alla kapitlena i böckerna(love it). ❤️

Söndag~ kakor

2014-05-11 @ 21:42:25Vardag

Nu mot kvällen gjorde jag kakor som blev som kolakakor. Jag utgick ifrån ett recept som var till för chokladkakor och så tog jag bort chokladen och kakaon. 
De blev iallafall vansinnigt goda så de lär vara slut om nån dag...
Har även pluggat lite idrottsskador så jag slipper göra så mycket sen(eller det var mest för jag väntade att kakorna skulle bli klara).

Har faktiskt börjat tagga inför lajvet på onsdag, jag ska vara adeln och jag har iprincip planerat klart vad jag ska ha för kläder. 


Lördag~ Urbanears

2014-05-10 @ 21:25:19Vardag

Glömde att säga att jag köpte Urbanears också, hitills verkar de väldigt bra.
Är hel mätt nu efter ett glas milkshake, hade lite grädde på toppen och GUD VAD GRÄDDE MÄTTAR. 
Är inte riktigt säker om jag orkar se alla Eurovision bidrag så då kanske jag ser Twilight eller läser lite noveller ur vår novellsamling. :)))

Lördag~ mintmilkshake

2014-05-10 @ 21:12:45Vardag

Lagom till Eurovision. ;)
Blandade som en vanlig milkshake och sedan la jag till marianne och mörk choklad så nu smakar det lite mint också.
Idag har tog jag sovmorgon(som jag alltid gör på helgerna) och sen åt jag på Donken(myycket nyttigt). Efter det gick jag till en videobutik för där reade de ut gamla hyrfilmer för 20 kr. 
Där köpte jag 'The great Gatsby', köpte den till mamma men tänkte kanske också se den, den har Young and beautiful(med Lana Del Rey) som soundtrack. Sen köpte jag även Faro (mest för att Clara är med i filmen) och Twilight(❤️!) 




Fredag~ gurka

2014-05-09 @ 23:36:48Vardag
Today it was the big day.
 Vi hade vårt högre kvalitet prov på kapitlet "Små och stora tal". Det provet alla suttit och längtat efter, nä snarare det alla klagat sig över.  
Då hjälpte det inte mycket att provet som sedan låg på bordet inte var riktigt som man trott utan det var jobbigt och 7:an var oerhört svår.
Jag försökte så gott jag kunde och får minst två fel och får hoppas på att detta prov inte sänker ner mig alldeles för mycket. Efter provet kände jag mig som en torr gurka.



Sen blev jag också smått besviken för vi hade ingen idrott idag eftersom vi skulle gå igenom trevliga idrottskador såsom diskbrock och schlatter. 
Jag gillar att ha idrott så helst skulle jag vilja ha idrott två- tre gånger i veckan. Fast så beroende är jag inte så jag börjar i Åsö idrottsklass där man har idrott 1 gång/dag.

Sen som vanligt skötte jag Madera, idag var hon inne två timmar på rad så jag hann göra henne riktigt fin innan Fanny skulle hoppa henne. ❤️


Torsdag~ smoothie

2014-05-08 @ 21:51:13Vardag


Fixade ihop en smoothie med frysta hallon, mjölk, jordgubbsyoghurt och lite After Eight choklad. Jag gillar att blanda i lite choklad så till helgen ska jag nog fixa en riktig lyxig milkshake, blandar ihop en vanlig chokladmilkshake med lite chokladbitar och ev grädde och chokladsås. ❤️ 
Men med de här bilderna säger jag godnatt! ❤️

Torsdag~ gash

2014-05-08 @ 21:30:16Vardag
Idag så gjorde vi kycklingfilé på hemkunskapen(vår panering måste ha innehållt flummpiller). Vår grupp blev sedan trötta och flummiga, jag tyckte det var kul att de sa handfat istället för diskho. WAT, då är man riktigt flummig.
Sen hade vi inget SO prov(jag som pluggat så mycket igår) och ingen svenska lektion(då vi också prata om skumma saker). 

På ridningen hade vi hoppning och ofc får jag Silver då. *~* Även fast han var seg som sirap gick han rätt bra och endast ett stopp. 


Nu ska jag göra smoothie!!! 
Okej, det här inlägget blev också hel skumt men jaja. 

Onsdag~ potatis

2014-05-07 @ 16:04:31Vardag
Idag vaknade jag upp med superhärlig träningsvärk så jag kände mig som en potatis ungefär. På morgonen hade vi bara svenska och matte och vi såg världens konstigaste film om Bellman på Youtube. Dem hade skämtat med storyn så det var att Ankarström bodde granne med Bellman som egentligen inte sjöng ... Vi såg den mest för att se deras kläder till lajvet. 
På eftermiddagen åkte vi ut till Solna(eller för att vara exakt Ulriksdal) där vi såg på en Opera, vet inte riktigt om den föll mig i smaken... 
Och nu är jag hemma efter att ha ätit mellis så nu ska jag plugga (weey).
derp
 
 

Tisdag~ Antoinette

2014-05-06 @ 16:16:30Vardag
Idag hade jag sovmorgon till nio och hela förmiddagen såg vi på filmen 'Marie Antoinette'. Vi läser/ser mycket filmer om Franska Revolutionen eftersom vi ska ha lajv med det om en vecka. 
 
På eftermiddagen hade vi ute idrott och man fick kämpa en hel del. Vi gjorde en lek som var som brännboll fast man hade inte en tennisboll occh racket man slog med. Det var istället att tre körde samtidigt och man kastade/sparkade iväg en amerikansk fotboll. 
Efter det körde vi flaggan, då blev jag faktiskt inte så trött(kanske för jag var i försvaret). Det slutade med att jag vaktade en och samma person i kanske 10 min, men han gav upp rätt fort så då var det rätt lugnt. 
Sen blev det något värre, jag bytte plats till 'boet' där alla skulle springa iväg och då fanns det bara ett band så de fyra killarna flytttade runt bandet mellan varandra och var allmänt luriga..
 
 
xD

Söndag~ tjejmiddag

2014-05-04 @ 16:48:38Vardag
Just nu sitter jag och lockar mitt hår, ska snart gå till en kompis tjejmiddag så det ska bli kul. :)
Den här helgen har inte något speciellt hänt, förutom att jag har läst ännu fler noveller och sett New Moon(igen). 



Torsdag~ sommarklänningar

2014-05-01 @ 23:26:04Vardag
Dagen har jag lagt energi åt att handla lite sommarklänningar för nu är det sommar(även fast det snöade på morgonen). 
Vad jag köpte:
- två klänningar
- två t-shirtar
- ett linne
- snobben pyjamas
- strumpor
Sen köpte jag även en fot scrub från Body Shop som luktar pepparmint.

På kvällen har jag sett filmerna 'Bron till Terabitia' och 'A second chance' samt försökt fixa mitt rum(vilket inte märks någonting).


MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0