Nyår!

2013-12-31 @ 19:06:07Vardag
Idag är det nyår gott folk! :)
Jag har inte bloggat för jag har vart i Härjedalen och åkt skidor. Provade en app som heter Runkeeper som mäter hur långt man åkt skidor, tid osv så det är bra.





Julafton!! ♥️♥️

2013-12-24 @ 22:43:41Vardag

De här är vad jag fick ungefär! 
• Rött julte 
• "Lina Grethes" te (vet inte smaken)
• Jumbo tekopp

• Rosa hårt skal med plats för SL kort
• Turkost skal med plats för SL kort

• Filmen Tomtetass
• Liten snöglob

Fick även som tidig julklapp ridstövlarna. ;)

• Zoom objektiv 45-200 mm
• Nåt slags skydd för linsen.
• Pengar
Hoppas ni haft en bra jul med mycket julklappar! :) 

4 advent

2013-12-22 @ 20:22:32Vardag
Födelsedagsfirandet var jätteroligt! Det här fick jag blandannat.

Efter det sov Filippa, Shannon och Ada över. Det var mysigt och vi pratade, drack te och sånt till klockan 2. Sen när vi skulle sova ville ingen sova i mitten av madrassen så vi höll på med det jättelänge så vi la oss klockan 5...
Så dagen efter gick vi upp 10 och åt frukost sen sov jag "lite" till... ;)

Idag har jag vart ute och köpt julklappar och hörlurar till mig själv(heh) och en tangle teezer(en slags borste).

Köpte urbeats och än så länge funkar de asbra. :D
Det som är bra med dem är att de har platt sladd så de trasslar sig mindre och så har de volymknapp på sladden. 

Vem fyller år idag...?

2013-12-20 @ 09:17:46Vardag
Jo jag! :D 

På morgonen fick jag Spotify Premium som jag är jättenöjd över! Sen är det skolavslutning, födelsedagsfest med kompisarna och så! :D

Trött

2013-12-16 @ 20:58:44Vardag
Idag har vi haft en lugn måndag förutom att vi fick massa spanskaglosor... Men de andra lektionerna skrev vi utvärderingar och pratade betyg. Höll mitt svenska, engelska, religon och geografi betyg men på gränsen för religions betyget så jag får satsa ännu mer nästa gång. :)
Efter skolan gick jag, Ada och Shannon till Gamla stan för att fira Shannons födelsedag(2 veckor senare, men bättre sent än aldrig) och vi sa till Shannon att vi bara skulle fika men sen överraskade vi Shannon så hon fick välja något i Science Fiction bokhandel att köpa som present. ♥️
Var lite klurigt att försöka komma på en vettig anledning att just gå till Västerlånggatan men det gick bra och Shannon blev jätteglad! När hon hade vald present (som blev en Mlp plånbok) gick vi och fikade. 
Blev supermätt av att jag tog en enorm glass... :C 
Efter det gick vi runt och kollade i olika butiker och sånt. ^^


Nu är jag jättetrött så jag ska försöka att sova! 

16 December

2013-12-16 @ 15:06:08Tidsinställt
Ny vecka! 
Igår vaknade jag klockan 13:00 sedan fick jag migrän så jag sov/vilade tills klockan var 18:30 då gick jag upp och kollade på ett Naturprogram om pingviner och Äkta människor. 
Betygen skulle vara satta den 13:e så nu denhär veckan ska vi mest kolla på film och ta det lugnt. 
På torsdag ska vi se på bio med klassen och vi kommer se filmen "Gravity" som ska handla om austronauter i rymden. Dagen innan ska kanske jag och mamma se "Mig äger ingen" eftersom Saga (som medverkar i filmen) går i min klass. 



13 och 14 december

2013-12-14 @ 17:53:22Vardag
Igår var det Fredag den 13:e och såklart så måste det hända något. Gröna linjen var avstängd mellan Gullmarsplan-Hötorget  eller nåt så när vi skulle till stallet var ersättningsbussarna fulla (eftersom det var rusningstid) så vi gick från Medborgarplatsen till Gullmars, en trevlig liten promenad....
Vi hade haft Lucia uppträdande i skolan innan så jag var verkligen utmattad när jag kom hem.
Lucian gick också bra, ingen svimmade eller något liknande. 

Idag var jag i stallet från 10- 12 och skötte Madera sedan åkte jag hem för jag och Tilde skulle träffas och baka. Tanken var att vi skulle göra knäck och maränger men knäcken blev aldrig hård och liknade mest en soppa och marängerna blev mjuka och äckliga inuti. Men vi hade det kul ändå och såg på Grotesco's Zombiesossar och Vardags-VM. 


Nästa gång vi bakar har vi bestämt att vi ska baka kladdkakemuffins, det är mycket svårare att misslyckas med. 

Ridpasset 12 december

2013-12-12 @ 21:51:14Hästar/ridning
Red Zidane och vi var bara 5 personer så det var rätt lyxigt.
Jag tyckte han kändes mjuk och rätt stadig i formen men däremot så travade han lite konstigt, han skuttade liksom till kändes det som.. 
Eftersom vi var så få red vi fram på mittvolten sen red vi på A och C vikterna och gjorde skänkelvikning från medellinjen till långsidan, det gick väldigt bra tyckte jag! 
Sen i galoppen fick han sitt lilla ryck så efter det vart han lite speedad då vi gjorde galoppfattningar från trav. 
Men som helhet tyckte jag att det gick bra. :)
Glömde att skriva men förra veckan hoppade jag Faramir och vi hoppade den vanliga banan och det gick jättebra! 

Från igår när jag bakade pepparkakor med Ada och Filippa!

12/12

2013-12-12 @ 21:43:31Vardag
Lucia imorgon! Ska vara med i Lucia tåget och det är därför jag fått stressa vissa torsdagar till stallet men det är roligt att uppträda så. Däremot kan jag inte ta de allra högsta tonerna men eftersom vi är fler hörs det nog inte. ;)
Betygen ska vara satta imorgon så nu avslutar man allt man gjort. Idag på slöjden gjorde man klart sitt och på träslöjden var det sista gången så jag körde 110% och blev klar med lampan(nätt och jämnt) och fixade kostnadsberäkningen och slöjdanalysen. Däremot så ville inte bilderna mejla sig så min slöjdanalys fick inte några bilder men jag hoppas det går bra ändå.
På eftermiddagen såg vi på filmen "Den gröna cykeln" (tror jag den hette) som var rätt seg och precis innan hade vi haft en debatt med vår omtyckta *host* rektor om allt på skolan. 
På våra klassråd brukar killarna argumentera mer och verkligen visa sin åsikt om sin åsikt men när hon väl är där behärskar sig dem man märker helt klart att stämningen blir laddad av irritation.. 

Här är min lampa iaf♥️

Smultron te

2013-12-10 @ 20:29:44Vardag

Sitter här med mitt nya och ljuvliga smultron te och skriver min slöjdanalys till träslöjden. ♥️ 
Rätt lugn dag idag eftersom alla prov är avklarade för den här terminen så nu gör vi inte lika mycket på lektionen. Som på SO:n såg vi på julkalendern, engelskan hade vi klassråd som alltid blir till "110% Anti Lillemor" diskussion och det blev även så idag..
På NO:n fick vi veta att vi ska få en ny NO lärare och på tekniken kollade vi hur mycket vår hängbro(gjord av blomsterpinnar, glasspinnar osv) klarade av att bära och den klarade faktiskt 7 kg. :o
Sen hade vi knytis på teatern som julavslutning och det var mysigt. 
Nu ska jag fortsätta skriva min Slöjdanalys. Den kommer nog bli lång.... :o

Julpyntning.

2013-12-07 @ 23:30:38Vardag
Idag vaknade jag klockan 10, jag som tänkte passa på att sova ut riiktigt mycket och så vaknar jag så "tidigt". Klockan 12 gick jag till Rebecka och där var vi en stund innan vi gick mot Ringen och fikade på Gunnarsons ungefär en timme och sen gick vi till Åhléns för att köpa glitter och annat julpynt till julpyntningen i stallet. 
Sen julpyntade vi i stallet, det blev lite stökigt eftersom det lät så mycket men det gick nog bra. 

Efter det myste jag med Madera och skötte henne och sen åkte jag hem vid halv 8. 

Nu sitter jag och gör Tekniken vi ska lämna in på tisdagen och äter min egengjorda 5 minuters kola. :)
Nu ska jag försöka fortsätta med den ytterst roliga teknikuppgiften om broar, hejdå! 


Snö. ♥️

2013-12-06 @ 12:48:48Vardag


Första snön kommer igår! Som tur fick jag inte någon problem med tunnelbanan. Vi hade ett superjobbigt och extremt svårt NO-prov som jag tror gick väldigt dåligt för mig... Men nu är de flesta proven avklarade tror jag. :)
Idag visade vi även upp vår dans på idrotten och alla dansade i otakt men läraren bedömer inviduellt så det är bra. 
Åker till stallet efter jag har slutat  och sköter sen ska jag hem och göra slöjd analys och teknik..  

December♥️

2013-12-02 @ 21:29:15Vardag
Äntligen December! 
Idag har vi iallafall haft spanska första gången med vår nya vikarie, hon verkar ha ett annat arbetssätt där man inte sitter och gör samma sak hela tiden och istället gör man lite teaterscener på spanska, ser på film, köra catwalk(hah) och så kommer vi ha olika platser varje gång för att man ska försöka prata med några andra personer än dem man brukar prata med. 
På svenskan spelade vi in vår Podcast och vi var väldigt ineffektiva, det blev alltid nåt störningsmoment i vägen som att nån börja skratta, tappade bort sig eller så lät det i bakgrunden.. Så hitills har vi bara hunnit spela in 4 minuter och Podcasten ska vara ca 15 min....
Sen efter skolan slipade jag mitt hål och så fick jag bedövning... Det kändes som att läppen/tandköttet hade "somnat" och det var jättesvårt att dricka för helt plötsligt kunde man råka så spruta ut det man drack.. Heheh


Min julkalender! Iår har jag Kinderchoklad, Yummy♥️

Stockholm International Horse Show 2013

2013-12-02 @ 16:37:45Hästar/ridning


Fotade lite med kameran också men eftersom jag inte har så långt objektiv blev det inte så bra bilder men.. 
Jag tyckte iallafall det var jättebra som vanligt och Annexet var en av höjdpunkterna, jag köpte ett gult schabrak, ridstövlar, glansspray och ridstrumpor för jag hittade inte jättemycket jag ville köpa. ♥️

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0