Summerburst=tysta?

2014-06-14 @ 21:41:04Vardag
Jag hör  Kick out the epic motherfucker och Born To rage spelas utifrån och just då så spelar Dada life på Summerburst  på Gärdet så jag antar att det är de som spelar.
Annars så har jag idag gått längs Årstaviken, packat och sett ännu mer Gossip Girl.
Har övertalat mamma så hon också ska se den och då kommer jag alltså se om säsong 1 och 2. Ahh gillar Chuck's (och Jenny's) hår i säsong 1.❤️



Första Gröna Lund

2014-06-14 @ 00:43:25Vardag
Min morgon startade jag med att se de två sista Saw filmerna så nu har jag sett alla sju. Jag betade av dem alla under nån månad men jag kände att skulle se alla när jag hade påbörjat. Jag tyckte de avslutade rätt bra så det inte blir något slut som hänger i luften. De skulle kunna fortsätta men det skulle bara bli dåligt och sju filmer var redan för mycket. Det hade räckt med en trilogin för sen drog de ut på det för mycket.

Vid ett mötte jag upp Tilde så möttes vi och gick ner till Slussen så åkte jag, Tilde, Vilgot och Hedwig till Grönan.
Vi åkte de flesta attraktionerna, Twister, Eclipse, Insane, Popexressem, Jetline.. Osv. Vi åkte faktiskt också Kärlekstunneln som var den segaste på hela dagen tror jag.
För att vara en ganska mulen och småregnig dag var det rätt mycket kö, 30-35 minuter på vissa..
Efter sju timmar kände vi oss färdiga och åkte hem. Det var iallafall väldigt roligt! 



Sommarlov~

2014-06-11 @ 22:09:19Vardag
Efter skolavslutningen hade vi lite mys avslutning vi tjejer på Hannas gård.
Planera för imorgon och på fredag är planerade, imorgon ska jag och några vänner ha picknick i Tanto och på fredag ska jag och 3 andra till Grönan. Extra kul är väl att till Grönan är det personer jag inte brukar/har varit med så mycket så det ska bli kul! 



Södermalms 7 underverk

2014-06-10 @ 22:16:12Vardag
Idag hade en lugn dag med "fotosafari" där vi skulle hitta södermalms 7 underverk och musikquiz. Alltid roligt med musikquiz OCH den här gången var det inte i mentorgrupperna. Ihhh.


Vår kinesiska mur(på södermalm).
Vi fick också se grupperna, och de lottade inte eller något så det blev kompisgrupper. Grupp A kommer nästan bara vara tjejer, grupp B kommer troligen vara rätt stökig(eftersom ganska många jobbiga killar är där) och grupp C är nog så jobbig så lärarna kommer bli dö.
Vår grupp var helt ok men jag hade hellre haft en kompis och sen andra man inte är med så mycket för det gillar jag på något sätt. Vi kommer bli så isolerade känner jag.

Förövrigt har jag bakat kakor till Hannas avslutning efter skolavslutningen (tradition) och sen har jag vart i stallet och betat Silver i parken.



Erstaviken

2014-06-09 @ 22:05:20Vardag
Monday again, och det är bara två dagar kvar till skolavslutningen..! 
Vi åkte ut till Solsidan med klassen idag där jag badade och spelade brännboll. Det var väldigt kul att åka på såna här utflykter med klassen och spela brännboll tillsammans. Mitt lag vann stort även fast jag inte gjorde något, sanden var väldigt varm och jag fick vada ut i vattnet för att hämta bollen eftersom en viss person kastade ut den där......



Lärarna höll även på med nya grupper som verkligen såg kaosiga ut, de hade delat in efter kompisgrupper vilket betyder att en grupp kommer bli såååå jobbig medans en jättelugn och det kommer bli jätteojämnt om det ska bli dedär grupperna. Våra gruppindelningar i klassen är redan markanta och stora så det kommer bli två stora kompisgrupper som inte kommer prata med varann i 9:an, då vi ska bli tajtare..?
Men de pratade lite om att lotta vilket jag hoppas innerligt på att de gör eftersom lärarna kommer vli utbrända av dehär grupperna de gjort. :) 

 

Twilightsagan- Den officiella illustrerade guiden

2014-06-08 @ 16:36:41Vardag



De här tre bilderna beskriver vad jag har gjort idag, jag och pappa promenerade till Gamla Stan där jag besökte Science Fiction bokhandeln där jag köpte Twilight guiden. De hade samlat de kända citaten, beskriver alla personerna, intervju med Stephenie Meyer osv..

Jag gick även in i nallebjörnsbutiken, de hade massa olika Buskowski nallar men även Yankee ljus. ❤️ Köpte ett litet rosa ljus för 29:- för att se hur de är för att kanske köpa ett större någon gång. 
Har också provat Ben & Jerry's milkshake för första gången. 
Nu ska jag njuta av mitt doftljus som luktar rosa strand(som jag inte visste fanns) och läsa min älskade guide. ~

Just nu

2014-06-05 @ 21:06:14Vardag

Ännu ett avsnitt. ❤️ Tänkte dammsuga men mitt knä blev konstigt efter ridningen, antagligen för jag spände den.

Lärarna gör det igen

2014-06-05 @ 20:58:04Hästar/ridning
Idag sjöng(eller snarare spela för ingen ville sjunga) Paper planes och på hemkunskapen var det fritt så då gjorde kladdkaksmuffins och smakade våffelsmet. [något flummig-mycket-folk lektion]

På rasten flätade jag även en spiralfläta på Harriet på beställning. Heh

(suddig bild..)
På eftermiddagen såg vi på film(som vi verkligen inte gjort den här veckan) och sen slutade vi så vi slutade vid 1. 
Eftersom vi slutade så tidigt var vi hemma hos Hanna och såg ett avsnitt av Gossip Girl innan ridningen. 
Eftersom det var sista gången red jag barbacka på Graham, jag har inte ridit honom på hur länge som helst och dessutom barbacka. Första kvarten var nog väldigt hemsk, han var skumpig och jag hade inte riktigt fått ner honom men när han gick ner blev han mycket mjukare rida. Kan väl inte säga att han gick super men han släppte efter fint(men var väldigt seg) men det var första gången på länge och jag red barbacka skyller jag på. ;)
 
 

Städdag

2014-06-04 @ 17:43:03Vardag
Idag hade vi sovmorgon fast jag var uppe tidigt för att se Gossip Girl, är på säsong 1:s sista avsnitt nu. 
Vi städade bara sen slutade vi, sen var jag, Ada och Filippa på min gård och pratade osv. 
Nu ska jag äta pannkakor medans jag ska fortsätta se GG. 
Hugs



Spiralfläta

2014-06-03 @ 21:49:46Vardag
Vet inte riktigt vad den kallas egentligen men en sån gjorde jag på Tilda idag, och så flätade jag Katniss braid på både Harriet och Sonja. ❤️

Orkar inte skriva om dagen, vart rätt jobbig och rörig... Men vi såg Sandor /slash/ Ida, 21 Jump street och Anchorman 2 i skolan.

Afternoon

2014-06-02 @ 14:30:20Vardag
Hemma efter en hyfsat lugn dag, hade två spanskaprov på morgonen och sen har vi bara haft lugna lektioner. Fick tillbaka mitt Fysikprov som gick väldigt bra och vi fick sluta halv två istället för kvart över tre. *happy*
Haf inte mycket mer att skriva och nu ska jag se på Gossip Girl(inte obsessed, nej nej..).




Would you rather?

2014-06-01 @ 22:22:14Vardag
Hej allihop, kom hem från Danmark vid lunch tid och jag har ändå hunnit med en hel del ändå.
Jag har köpt en kabel till min stereo så  jag kan koppla mobilen dit, tänkte först slänga den eftersom jag mest använder Spotify och inte skivor men nu så. Efter middagen var jag faktiskt duktig som översatte en text för att plugga till nationella spanska provet vi ska ha..
Vi skaffade även Netflix idag(verkade bättre än Viaplay) så jag har hunnit utforska det lite, såg på en film som hette "Do you rather?" som var rätt så spännande. 
Bestämde mig för att börja se en ny serie istället för att sträckse Saw filmerna, så jag valde.... *trummvirvel* Gossip Girl! 
Första avsnittet tyckte jag var rätt bra, jag gillar när det är olika personer och det händer mycket. Äkta människor har också samma upplägg(men inte samma handling obviously).
❤️


MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0