Fredag~

2014-01-31 @ 22:06:01Vardag
Idag har jag haft som vanligt skola, hände inget jättespeciellt men på idrotten fick vi tjejer ha feministisk självförsvar typ... Rätt tråkigt och hade hellre spelat Innebandy som killarna fick göra(orättvist). -o-
Liksom jag vet faktiskt hur man sparkar och sånt så det var inte nåt jag behövde veta.
På Kinesiskan var det faktiskt en intressant lektion, eftersom det var kinesiskt nyår igår så fick vi lära oss om hur de firar nyår och det är helt annorlunda än mot Sverige. 
Sen gick jag till Evelina med Martin så pluggade vi spanska där och sen var jag med Tilda, Ada och Shannon. 
Jag köpte även en fin kjol, halvlång och svart.


Nu har jag fixat gurka, morötter och chips och ska se på Mlp. Hejdå. 


3 saker jag gillar

2014-01-29 @ 16:44:15Lista
1.

Madera såklart!
2.

Te! (☆_☆) 
3.

Prinsessan Luna från My Little Pony! ❤️

Måndag~ ny vecka

2014-01-27 @ 20:08:22Vardag
Ja, Jag ska ta bort mitt röda tema på bloggen när jag har tid. ;)
På lördagen träffade jag Ada och vi åkte först till Globen för att äta lunch men det var ganska fullt eftersom det skulle vara en DIF match(som sedan spårar ur..) 
Så vi åkte till Odenplan och åt där istället och sen var vi i Skrapan och då köpte jag ett par hörlurar som sedan inte passade. :C
På söndagen åkte vi in till stan och kollade i affärer och då köpte jag ett par lila hörlurar som passade, anledningen till att jag köpte just dem var för att de är sporthörlurar och då har dem "krokar" så dem sitter bättre och att dem är mer tåliga. Det går att skölja av dem inder rinnande vatten ifall man vill. ;)

Jag ska läsa lite i engelskaboken vi läser i skolan, den heter StoneCold. Inte den bästa boken jag läst men jag har bara 30 sidor kvar så det är bra. :)
Felicia. ❤️


 

Tisdag~ Riksidrottsmuséet

2014-01-21 @ 21:05:23Vardag
Besökt riksidrottsmuséet idag, inte särskilt intressant men de hade en klättervägg som var rolig. Orsakade dock skrapsår på vänster armbåge...
Mattetest på fredag så det behövs lite pluggning~



Måndag~ 20 januari

2014-01-20 @ 19:43:01Vardag
Precis en månad sen jag fyllde år... Tänk att tiden gått så  fort redan! 
Idag var det ingen spanska så då gick jag, Ada och Filippa hem till mig och spelade Wii U, jag var sämst tror jag... xD 

Annars har vi haft en rätt vanlig dag. 
Efter skolan kom Ada hem till mig för vi har ett SO arbete tillsammans som vi fixade med. 

Vi har matteprov på fredag så jag ska plugga lite matte nu, jag jobbar väldigt långsamt i matteboken så det behövs nog. ;) 

Celestia och Luna. ♥️ 

Söndag- Ingen aning

2014-01-19 @ 02:58:00Vardag
Just nu sover Shannon så jag passar på att blogga lite. ;)
Vi åt massa chips och godis medans vi såg på 4 Mlp(My little pony) avsnitt och sen gick vi till mitt rum och då blev Shannon jättetrött och somnade. 

Så jag gjorde massa olika personlighetstest för att se vilken pony jag var mest lik, jag var mest lik Rainbow Dash. Efter att jag gjort testen läste jag lite bloggar och kollade på ännu ett Mlp avsnitt och nu hade jag ingen att göra så jag bloggar.

Annars när vi sover över är det Ada som somnar 11 och jag och Shannon som är uppe jättelänge men nu blev det typ bytta roller. 
Har ingen aning om vad jag ska göra nu... Kanske läsa en fanfic? Eller se ett till avsnitt? Eller sova? 



Lördag~

2014-01-18 @ 20:35:00Vardag
Idag vaknade jag klockan 11 och åkte till stallet så var jag där och skötte Madera och var med Sigrid och Nicole. Vi satte i sadelkammararen och pratade i typ en timme om att vi skulle gå snart.. Men vi gick klockan 15:00 och klockan 16:00 kom Shannon för hon ska sova över hos mig. :D
Först bytte vi om till kigurumi och OnePiece(för min kigurumi har inte kommit än. ;-;..) Sen gick vi till  ICA och köpte godis och chips(heheh), nu ska vi se lite Mlp och kolla lite på youtube. 


 

Torsdag 16/1 - Dagens ridpass

2014-01-18 @ 12:12:45Hästar/ridning
Dressyrlektionen blev på Gilbert vilket var lite förvånande eftersom jag har inte ridit honom för Lillis nångång men Mira som alltid brukar ha honom var inte där.
Jag red honom väldigt ofta(tror det nästan var ett helt år) år 2011 men sen har jag inte ridit honom på väldigt länge så det var intressant att se hur han känns och går nu. 
Han var fortfarande mjuk men han har blivit betydligt segare, man fick lägga till spöt några gånger så han fick igång traven ordentligt. Det som jag tyckte var synd är att hans steg har kortats upp och ibland kunde han få små ponnysteg.. Men förövrigt tycker jag att han är mjuk, sammarbetsvillig och lyssnar rätt bra på skänkeln.
Det var kul att få rida honom igen! :)

Har ingen bild på Gilbert på mobilen för tillfället så ni får nöja er med en bild på Madera. 

Fredag- Vinterbilder

2014-01-17 @ 22:51:50Bilder!
Hej! 
Väldigt länge sen jag bloggade från datorn. Vanligen bloggar jag från mobilen för jag är rätt lat... och mobilappen funkar bra tycker jag så Why not?
.
Idag har vi haft en vanlig skoldag, på svenskan har vi börjat skriva noveller, NO:n jobbar vi med ekologi och på idrotten hade vi innebandy. Vårt lag hade kanske inte de bästa spelarna men jag lyckades faktiskt göra ett mål. Det var inte för min "innebandytalang" utan mer massa tur, mina hårda slag och kämparglöd. 
.
Jag och en motståndare stog rätt nära mitt lags mål så jag ska skjuta iväg bollen  den så det inte blir mål och swoosh flyger bollen upp i luften och träffar högt upp på väggen och studsar sedan in i mål (och detta får jag veta av mina lagkamrater eftersom jag inte såg vad som hände) där det står en ytterst chockad målvakt. 
.
Jag har varit lite seg med att ladda upp bilder, beror nog mest på att jag har varit lat men... Här är några av bilderna från när jag var hos Klara.




Vissa av bilderna tyckte jag blev bra, det blev riktiga vinterbilder. Täcke, nosludd och benskydd fixade detalj jobbet.
.
Imorgon ska jag först till stallet för att sköta och sedan är det också avpyntning av julpyntet. Efter det ska jag hem och fixa lite och sen kommer Shannon så ska hon sova hos mig, planerna är att se på Mlp och spela Minecraft(hehe....).. 

13 Januari

2014-01-13 @ 19:24:49Vardag
Har den typisk mysiga pluggningen, favoritte, hembakade kakor, musik och skolböckerna. ♥️ 
Läxan är att vi ska bläddra igenom det allra första kapitlet i vår Historia bok och sedan ska vi skriva ner minst två uppfinningar som påverkat sämhället på den tiden. 
Har kommit på att man kan koppla datorn till TV:n så nu blir det mycket TV serie tittande. :D 
.
Senaste veckan var rätt lugn eftersom det var första veckan, vi träffade nya musikläraren som verkar bra och hade hemkunskap. Jag är inte nöjd med min grupp men jag ska försöka byta annars så... Då blir hemkunskapen väldigt tråkig. 
I helgen var jag hos Klara och sov lver Lör-Sön och på Söndagen var det så himlans kallt! Men båda dagarna red vi i paddocken och på lördagen var han superpigg så då hoppade vi små kryss och på söndagen höjde vi hindrena till ca 50 och tränade på vägar och kontroll. Att Matrix skulle göra halt vid C osv. Sist hoppade vi banan med repgrimman som också gick jättebra. :)
Foton kommer senare,




Lotta Björe

2014-01-06 @ 19:18:10Vardag
Såg på när Lotta björe hade clinic på enskede och så har jag beställt en kigurumi, fast bara för att ha i skolan. 
Imorgon har jag inte planerat nåt speciellt så vi får se vad som händer. :)


MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0