Fredag~

2014-02-28 @ 19:08:11Vardag

Åker hem imorgon, ska bli kul att träffa kompisarna igen och är faktiskt liiiite taggad på skolan(förutom proven då).  


Onsdag~ sioux city

2014-02-26 @ 19:12:57Vardag
Idag var vi på Sioux City som var en cowboy stad där man kunde gå runt och kolla på djur och shower de hade.
Djuren som fanns var kor, hästar, åsnor och massa ormar. Det fanns en jättesöt liten åsna som lät jättemycket. 


Den här hästen tyckte jag hade så konstig exteriör, framdelen och benen var kraftigt byggda medans bakdelen såg väldigt omusklad ut. :s 

Nu ska vi iallafall äta middag så jag bloggar nog imorgon.


Tisdag~ glömde skriva om ...

2014-02-25 @ 22:58:29Vardag
Kom på att jag glömde att skriva hur det var i Hammarbybacken, hehe. :)
Det var ungefär 20 som åkte och 5 stycken åkte snowboard tror jag. 
Det skulle vara så mycket roligare och bättre om vi åkte till Romme. Det fanns 3 backar att åka, en barnbacke(grön) och sen en blå och en grön. Så efter ett tag hade man tröttnat.. Snön var också rätt dålig eftersom det var så varmt, jag åkte iallafall med Filippa och jag höll på att ramla av liften ungefär 75% av gångerna vi åkte. 
Jag lyckades alltid få ankarliften så jag hängde med armarna vilket resulterade att jag tillslut lärde mig att vända och trixa med den påvägen upp och träningsvärk i armarna. 
Men det var kul att göra lite annat. Dock hade det vart roligare med Romme eftersom det var mycket fler som följde med dit. :) 



Måndag~ Gran Canaria❤️

2014-02-25 @ 22:50:55Vardag

Yes, så här är mitt hotell! Vi åkte i lördags och jag tackar mig själv att jag gjorde min spellista offline. 
Det är faktiskt lite blåsigt så det blir rätt kallt ibland... Har börjat läsa Ljudet av ditt hjärta/Eclipse som faktiskt är bättre än förra gången jag försökte. 
Jag tror inte jag kommer skriva så mycket då vi gör mest samma sak och så.. :)
Skulle publicerats igår men då gick det inte att ladda upp.


Tisdag~ Excited

2014-02-18 @ 21:32:50Vardag
Jag trodde inte att vi skulle till Hammarbybacken eftersom det är rätt varmt för tillfället men vi ska tydligen det. 
Det ska faktiskt bli kul, tyvärr inte lika kul som Romme men det är något iallafall. Resten av klassen ska gå en promenad på 2 timmar, kanske inte det mysigaste att gå en hel klass...
Jag bloggar mer imorgon~ 

Årstaviken

Måndag~ Årstaviken

2014-02-17 @ 16:42:00Vardag
 


Gick på en ganska lång promenad runt Årstaviken idag, det var första gången jag gick runt Årstaviken men det var faktiskt jättefint! 
 
Idag var vi på Game on med klassen som är på Tekniska Museét just nu. Vi gjorde inte alls mycket, man kunde spela spel där så det var det man gjorde... :) 
 

Söndag~ Industriella Revolutionen

2014-02-16 @ 21:14:26Vardag

Ja, här sitter jag med min gigantiska tekopp och lyssnar på musik. 

Vi har som uppgift att läsa om den industriella revolutionen den här veckan, eftersom jag inte har nåt annat bättre för mig så kan jag lika gärna börja. 

Söndag~Frozen

2014-02-16 @ 21:10:15Vardag
Kvällen igår var jag hos Ada och jag sov över från lör-sön. 
 
Vi åt först tacos och sedan såg vi på ett dubbelavsnitt av Mlp, efter det så hade vi tänkt se en sorglig film som jag inte minns vad den hette. Den handlade om att en kille skulle leta efter ett brev tror jag det va som hans pappa hade lämnat efter att han dött i 11 september attackerna. Under tiden vi såg Mlp åt vi chips och choklad så när vi skulle se filmen var vi så trötta och jag hade delvis migrän också så vi gick till Adas rum och pratade och sånt istället. :)
 
Dagen efter så hade vi tänkt gå en promenad runt Årstaviken och sedan se på Frozen men sen var vi för lata och andra omständigheter så vi åkte in till stan och kollade i affärer och sedan såg vi Frozen. 
På Lagerhaus köpte jag världens sötaste och mest underbara tesil, det ser ut som en liten badanka, hur söt som helst. :') Filmen var också bra tyckte jag, jag tyckte det var häftigt att de tog inspiration från de norska fjordarna och det gör att fler runt om i världen kommer få veta lite mer om de nordiska länderna. 





 
 

Fredag~ finally

2014-02-14 @ 22:28:43Vardag
Äntligen är det fredag, denna vecka har vart stressig för vi har haft både NO prov och Spanska prov. Idag gjorde vi ett läsförståelsetest på svenskan vilket inte var så jobbigt och sen höjdes jobbighetsnivån successisvt.
 
NO provet fick man fortsätta skriva på och det slutade med att man blev mycket stressad då den andra gruppen glatt(eller mindre glatt) kom inspringande och ville skriva sina prov. Jobbigheten slutar på topp när vi har idrott, först har vi "knasboll" som går ut på att två lag ska skjuta på varann, sedan fortsatte vi med "drottningboll" då man är två olika lag på två olika planhalvor. Två personer från varje lag får ställa sig på en bänk på andra sidan rummet. Det går ut på att alla i lagen tillslut ska stå på bänken och för att komma till bänken måste man passa till någon som står på bänken.
 
Jag som då kanske inte har det som min starkaste sida satt jag väl lite i klistret. Som jag förväntat mig slutar det att jag och två andra killar är kvar på planen medans alla andra i vårt lag står på bänkarna. Killarna beslutar sig att få över mig eftersom det blir otaktiskt att ha kvar mig sist (och de har de helt rätt i) så de ger mig sisodär 20 chanser för mig att passa, men icke sa nicke. Bollen vill inte hamna i någons händer utan den vill hellre vara bakom madrasserna. På något konstift sätt lyckades jag tillslut men vad händer då?
Jo, jag ramlar av bänken (och då får man gå tillbaks) så det var liksom jippie vad kul! och de tyckte de två killarna också... Proceduren upprepas och det som händer är att jag lyckas täcka min egen lagkamrat och han gör detsamma och att bollen vi har flyger ut genom fönstret.  Dagens roliga lilla händelse. 
Läraren fick sedan bryta spelet för det gick så segt...
 Och glad alla hjärtans dag också! <3

Torsdag ~ medium kött?

2014-02-13 @ 19:34:47Vardag
Idag hade vi först musik på morgonen, jag spelade piano(som vanligt) fast den här gången med en annan tjej. det var mycket roligarre eftersom då var man inte lika ensam och det funkade bra eftersom vi spelade ganska bra i takt med varann.
Denna gång på hemkunskapen gjorde vi hamburgare och det gick ganska bra för oss. Hamburgarna kanske inte låg på gourmémiddagsnivå men dem var helt klart godare än skolans lunch. De jag jobbade med började diskutera med sina kompisar om det är gott med rött kött osv och så frågar de mig vad jag brukar beställa för kött när jag är på restaurang, om det var medium osv.. Jag visste inte att man kunde göra det, men då lärde jag mig nåt nytt. 
På eftermiddagen var det rätt lugnt förutom att vi hade NO prov.. Men man får fortsätta imorgon så det är bra. :)
nu är snön borta 
 

Torsdag~ more than one week

2014-02-13 @ 07:19:47Vardag
Var faktiskt mer är vecka sen jag bloggade... Men jag har faktiskt haft redovisningar och prov som ska göras, vad har ni missat? 
Jag kan säga att jag hade en väldigt jobbig idrottslektion i fredags då vi hade stationer. Man skulle gå armgång, hoppa hopprep, step up, plint mm och 1 minut på varje. Det resulterade till att jag hade väldans träningsvärk i kroppen på lördagen och söndag(vilket är ganska ovanligt för mig). 
Nästan en hel vecka har gått igen, vi ska göra hamburgare på hemkunskapen och på musiken ska vi sjunga/spela en ballad/hårdrocks låt. Inte min typ av låt(hårdrock är blä) och på eftermiddagen ska vi ha NO prov... 




Tisdag~ Tidigt

2014-02-04 @ 06:25:37Vardag
Blev väldigt konstigt igår. Sista lektionen hade vi NO och vi skulle jobba med vår redovisning som ska redovisas idag och då skulle jag bara snabbt gå ner till Biträdande rektor för att få lösenordet till deras internet. Låter ganska simpelt men icke sa nicke, min dator vill inte ansluta sig till internetet(antagligen för jag har widnows 8). Så vi fixade nåt guest konto till ett annat internet och då ska självklart en mamma ringa och fråga 100 frågor om skolan så jag var där nere i 40 min! 
 
Sen när jag kommer hem sätter jag på en film om panterlon så jag ska kunna få lite mer information och när filmen spelats i 40 min somnar jag... 
Så igår gjorde jag i princip ingenting men eftersom jag sov så länge igår vaknade jag klockan 5 så jag har hunnit göra SO läxan och nu ska jag försöka göra lite NO. Dock tror jag inte att jag kommer bli klar...  "/ 
 

Söndag~ Ekosystem

2014-02-02 @ 22:23:47Vardag
Hi! 
Hela kvällen har jag jobbat med min NO redovisning om Panterlons näringsväv. Har just sett sista avsnittet på säsoong 2 av "Äkta människor", tycker serien är väldigt bra. 
För de som inte har hört talas om serien förut så kan jag berätta att det handlar om olika familjer/personer som har en hubot(människo robot) eller på något annat sätt har med huboten att göra, man får då följa de personernas liv och alla de personerna har en koppling till varann. Det är rätt svårt att förklara men den är väldigt bra. ^^ 
Ska nog snart sova eftersom det är skola imorgon. cya~
 

Söndag~ lite nytt

2014-02-02 @ 15:33:20Vardag
Vaknade runt 12 idag och sedan gick vi ut och kollade efter en ny väska, t-shirtar och långärmade tröjor. 
Jag köpte även en vit prickig klänning och ett halsband. 

Såhär ser halsbandet ut! 
Nu ska jag sätta mig och plugga NO för vi har redovisning på Tisdag! 
*hejdå*

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0