Bilder

2013-06-20 @ 13:32:10Bilder!
Hade inget att skriva så fick bli ett par gamla bilder. :) 
 

19 Juni

2013-06-19 @ 21:35:06Vardag
Vart på landet sen i lördags därav ingen bloggning...
Jag har iallafall badat, bastat, köpt nya blommor, sovit, ätit godis och massa mer.
Nu är jag iallafall hemma, pappa hade skaffat en avfallskvarn, om man har nåt skräp som är matigt typ ett äpple kan man stoppa in den i ett litet hål så slurpar den upp äpplet så åker den till ett reningställe som gör det till biogas. :D
 
På midsommarafton ska vi till min faster och fira midsommar och sedan sova över tror jag. :)
 

Cups med Sonja och Tilda

2013-06-13 @ 22:16:00Vardag
En video från i tisdags då vi hade håltimme, vi gick till Coop för att köpa fika till bilden och då köpte de minicola också. :D
Vi filmade med min mobil som har världens sämsta kamera. Och colaburkarna var jättesvåra att göra med så därför kom de bort sig lite, och det som låter som en hund i början är jag..... Det var "startsignalen" för att de skulle börja, vi som tänkte att det var smart att räcka ut tungan för då hördes det inte men det gjorde det.. Sedan sjunger det inte superseriöst också..
 

Morgondaagen

2013-06-13 @ 21:38:52Vardag
Imorgon blir det ingen sovmorgon för jag ska ta en buss vid Slussen klockan 09:35 som går mot Hemmesta, sedan vid Kolvik ska jag byta buss till den som går mot Bullandö och så kommer jag fram till Klara klockan 10:26. Resan tar alltså 1 timme! Vad ska jag gör 1 timme i en buss, får komma på nåt jag kan sysselsätta mig med. 

Där ska vi väl hälsa på Matrix och typ mysa lite med honom, och sen ska jag såklart se hur hennes nya hus ser ut!
Hon har flyttat till Bullandö och köpt Matrix så det ska bli jättekul att se hur Matrix har det! <3
Bilder från när Matrix var ny!

Morgondaagen

2013-06-13 @ 21:38:39Vardag
Imorgon blir det ingen sovmorgon för jag ska ta en buss vid Slussen klockan 09:35 som går mot Hemmesta, sedan vid Kolvik ska jag byta buss till den som går mot Bullandö och så kommer jag fram till Klara klockan 10:26. Resan tar alltså 1 timme! Vad ska jag gör 1 timme i en buss, får komma på nåt jag kan sysselsätta mig med. 

Där ska vi väl hälsa på Matrix och typ mysa lite med honom, och sen ska jag såklart se hur hennes nya hus ser ut!
Hon har flyttat till Bullandö och köpt Matrix så det ska bli jättekul att se hur Matrix har det! <3
Bilder från när Matrix var ny!

Sommarlov!

2013-06-13 @ 13:28:02Vardag
Första dagen på sommarlovet! 
Igår innan skolavslutningen hade vi picknick på Hannas gård och sen efter avslutningen skulle vi haft "bröllopet" men vi blev osams och ställde in det, typ.
Idag har man sovit till 12, så himla skönt, sen har man segat runt hemma...
Ska hämta lite grejer hos Hanna sen vet jag inte vad som händer..
 

Skolavslutning! :D

2013-06-12 @ 10:22:34Vardag
Igår var jag med när Alva färgade rosa dipdye hemma hos Harriet. Först åkte vi till tc och köpta hårfärgen och sen åkte vi hem till Harrietoch färgade, sen skulle Harriet och Sonja göra en sång till Alva för hon och Tilda ska "gifta" sig. Så jag och Alva gjorde roliga Vinevideos i Harriets rum.
Så idag är detskolavslutning, gud vad tiden går fort alltså! Men först ska jag på picknick på Hannas gård med några andra, jag har gjort två kladdkakor som jag tar med.
Igår när vi hade fika på bilden hade jag också kladdkaka och alla ba: " åh, vad är det för recept?" "den var underbart god" och sånt.. ^^
Sen efter skolavslutningen ska jag på Tilvas(Alva+Tilda) bröllop och där är jag bröllopsfixare och bröllopsfotograf. :D




Promenaden blev till Sonja...

2013-06-10 @ 20:33:08
Hade tänkt gå ner till Londonviadukten och sen mot barnängen och sen gå ner mot typ Ringen, men så blev det inte riktigt.
Sonja bor precis där jag gick förbi så tänkte gå förbi hennes gård och säga hej men sen gick jag upp och hälsa på Teddie och Freddie och gjorde Vine videos, sen blev klockan middagsdags så joggade hem.

Gjordejust ett glas saft och nu ska jag städa rummet och leta efter min mobil som är nånstans......



Brännbollsdag

2013-06-10 @ 15:49:38Vardag
Idag har 6-9 åkt till Gärdet för att spela brännboll..  Vi skulle vart 17 i mitt lag men blev sen 9....
Man skulle köra 3 matcher och första förlorade vi men det andra var rätt bra, man fick kasta på tredje försöket så alla "råkade" misslyckas så man fick kasta... Haha. Fast jag gjorde också det, jag tog det runda slagträt slängde upp bollen i liften och hoppades på att jag skulle träffa, vilket jag inte gjorde så jag fick kasta.

På andra matchen vann vi faktiskt, alla missade så vi sparade den bästa killen till sist så han kunde rädda alla och så gick det runt..
Sen pån tredje försvann alla och blev plötsligt väldigt skadade, så då blev vi fem.. :O Så då gick det inte alls bra, men man fick åka hem när man var klar så nu är jag hemma.

Tänkte åka till stallet men sen orkade jag inte, inte min skötdag plus att klockan var 3 och ja...
Så vet inte vad jag ska göra nu.. Är ensam hemma, kanske tar en promenad..

Betade Madera

2013-06-08 @ 21:17:56Vardag
Idag åkte jag till stallet och då var hon inte inne så jag gjorde rent spiltan och hjälpte Lovisa att sköta Gilbert, sen hjälpte vi till att ta ut ponnysar.
När det var vila tog jag ut Madera så betade jag henne ett tag, jag tror hon uppskattade det! <3
Lovisa fotade!

It's friday, friday!

2013-06-07 @ 21:39:42Vardag
Idag har jag vart i skolan och sett på "O, brother where art thou?" som skulle vara baserad Odyseén och sen fått reda på lite betyg. 
Sen slutade vi efter lunch och då gick jag hem för att åka till stallet. 
Vi kom dit klockan halv tre och då skötte i 45 min och sen klockan fyra red jag igen på Rezcka. <3 För den gruppen var det sista gången så de tog lite lugnt. 

Kan visa lite blandade bilder från Hellas, skolgården och från Olympiaden.
 

Blogglust?

2013-06-05 @ 21:47:29Tankar/åsikter
I sexan var det väldigt många som hade bloggar och de var då jag hade mina bästa bloggdagar, alltså bra statestik, många kommenterade och många frågade om headers. Nu har statestiken sjunkit och allt har gått neråt.. Både att jag inte har orkat och att jag tappat blogglusten. 
Sonja slutade blogga för inte så länge och hon bloggade i ett år, jag började blogga i maj 2011 så det blir lite över två år. Känns även som fler slutar blogga och läser allt mindre bloggar. Förr kunde jag läsa upp till 30 stycken och nu är det 7 typ...
 
Man vill ju skriva för det är väldigt kul att ha kvar så man kan läsa.. Som jag kollade i arkvet från 2012. Det gör att man minns mer. :')
Så jag vet inte om jag ska sluta eller fortsätta... ?
Det kommer vara kul att minnas men det kommer kännas tomt utan att designa och göra headers. 
Det var bloggen som gjorde att jag kan redigera bilder osv på Photoshop. 
Än så länge kommer jag fortsätta men det är fortfarande osäkert....
 

5 Juni

2013-06-05 @ 21:25:35Vardag
Hejhej!! :D
Idag hade vi olympiad, sexårs-5:an delas in i olika lag och sen har man olika grenar. Några exempel är spjut, fotbollsstraffar och terränglöpning. 
Iår blev det bestämt att sjuorna(vår årskurs) skulle i grupper om fyra peppa de olika lagen. 
Blev lite krångligt med lagen, så det blev jag två andra tjejer plus en kille som skulle coacha Polen, egenytligen skulle Ada hoppa till mitt lag eftersom jag inte var så bra kompis med de andra men sen hade Ada speciella kläder för sitt lag så det funka inte riktigt...
Men det gick bra ändå, de i Polen var rätt entusiastiska och supersöta. ♥ Så det var ett bra lag, och deras ledare(en lärare) hade jag som lärare i sexårs och ettan så hon gav mig rätt mycket ansvar. ^^ De andra stack efter lunch så jag var ensam att coacha sen...

Vi slutade runt 14:00 och då gick jag till Hanna och sen åkte till stallet. 
 
Imorgon ska jag till Hellas med några kompisar och bada. :D
En jättegammal bild jag fotade på Monte hösten 2010.. :O

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0