Wednesday

2013-01-30 @ 19:19:05Vardag
Nu är nästan all snö borta....  Jaja, hursomhelst. 

Idag hade vi ingen lärare på SOn... Men det gick rätt bra ändå, jag skrev en fullproppad tankekarta om Alexander den store, Aristoteles och Filip. 

Hade även utvecklingssamtal idag, vi har börjat med elevledda. ;) Men jag sa att jag ville sitta bredvid fönstret när vi ska få bestämda platser. Vissa kanske tänker Who cares? Men jag har inte suttit bredvid fönstret nånstans på ett halvår. Och jag brukar alltid, alltså verkligen alltid tycka det är varmt.
 
Nu sitter jag här och dricker te(jag har blivit en te människa) medans jag bloggar. Men ska antingen rensa ut saker i rummet eller så blir det läxor. :) 

Nu förtiden känns det konstigt att inte plugga varje dag... Don't know why... Men det är ju bra! :D

HLR

2013-01-29 @ 20:50:49Vardag
Tjena mittbena! 
Idag hade jag träslöjd och bild på morgonen och det gick bra.
På idrotten idag hade vi HLR, hjärt och lungräddning. Man skulle se en film och sedan göra det på en obehaglig docka... :/
Sen hade vi SO och NO. Fick en mysig NO läxa som jag håller på med nu. :) Tjugo frågor ska besvaras. 

När jag kom hem bakade jag scones, och dem var jättegoda! Gick inte så bra senaste gången jag bakade det... 
 

Så nu sitter jag alltså och gör NO läxan samtidigt som jag dricker mitt nya citron te. :)
Det är något fel med datan eller blogg.se så den vill inte vända sifg fast jag gjort de... :o
 
 

Maderas förflutna

2013-01-29 @ 14:22:00Hästar/ridning
Googlade lite på Maderas namn och så hittade jag lite info. 

Hon hade stog på Näsets ridsällskap (som ligger i Sundsvall) runt år 2009.
Där kallade de henne Madde. ^^
Hittade bilder från när hon hoppade och badade.
 
 

Familjen annorlunda

2013-01-28 @ 20:49:26Vardag
Idag hade jag bara två lektioner som vanligt. ^^ 
Jag känner mig duktig, jag har gjort matte, spanska glosorna och förberett till mitt utvecklingssamtal. 
Nu sitter jag och ser på "Familjen annorlunda". 

Vi har SO prov nästa tisdag så bara att börja plugga. :[ 
Bilden vägrar rotera sig.. :(

Tom Tis

2013-01-24 @ 21:08:41Vardag
Idag var årskursen på Tom Tits och vi såg på gamla kroppar folk donerat så man såg muskler, hjärta osv. Det var inte så äckligt faktiskt, såg ut som plast. Sen efter vi hade gjort det fick man gå fritt. Och just då, klantigt av mig råkar jag springa rakt in i en spegel... Känns fortfarande i axeln.. :C 
Men vi slutade runt 3 sen åkte jag till stallet.
Fick Rezcka, det gick rätt hyfsat tyckte jag! :D

Nu ska jag städa, hejdåå.
 
 

Sune i Grekland

2013-01-20 @ 21:26:34Vardag
Idag vaknade jag klockan halv 12 och klockan 1 träffade jag Shannon. Vi gick och kika i lite affärer på Götgatsbacken, Glitter, H&M och Lush besökte vi. 

Vid 2 tiden gick vi ner till Subway och åt en sen lunch innan bion som började 15:15.

Jag och Shannon köpte liite för mycket snacks och godis.. Vi tog en meny där det ingick två drycker, en stor popcorn och hotsnacks, samt lösgodis vi köpte. Popcornen råkade vi salta alldeles för mycket så dem smakade inte så gott, Hotsnacksen tappade jag precis när vi satte oss men det gick att rädda det mesta. Godiset gick åt iaf! :D
Saknar sommaren just nu...



Bad

2013-01-19 @ 19:08:44
Hej! :]
Vad kallt det var idag! -17....
Men jag åkte till stallet runt halv elva och SL var väldigt sega idag, massa tekniska fel..

Jag skötte som vanligt men det var också avpyntning av allt julpynt i stallet.

Åkte hem vid fem och nu ligger jag i badet och myser. Och ja, jag kan blogga i badet för min mobil är vattentät. Ganska praktiskt.









Chai te

2013-01-17 @ 21:33:33Vardag
Just nu sitter jag och dricker ur min nya kopp Chai te. Man hällde i lite vätska som skulle smaksätta istället för påse eller sil. Den smakade pepparkaksdeg, fast det var gott. ^^  Jag kanske blir en te människa nu?
Min nya kopp. :3
På morgonen hade jag migrän men sen blev jag bättre så jag gick till skolan vid lunchen. Vi bytte NO/Ma platser idag också. Jag blev nöjd med platserna, blev rätt trött på de förra. Enda nackdelen är att jag sitter längst fram.... 

Nu till ridpasset, jag red Madera den här veckan med. Vi tränade skänkelvikningar mest, jag tyckte det gick bättre den här gången. Hon flyttade väldigt bra i skänkelvikningen och så. 
 
 
 

Snowy

2013-01-16 @ 17:21:29Vardag
Idag hade jag NO, SO, svenska och spanska. Vi höll på mer våra pärmar som vi ska ha till utvecklingssamtalet. Iår ska vi leda dem själv.
Sen efter spanskan gick jag hem till Shannon och drack te och gjorde spanskaläxan. 
Sen var jag på kinesiskan som vanligt. ;)

Just nu designar jag Eves blogg, hon har väntat så länge  på sin design så ja. 

Bild från idag:
 
 
 

Ny design snart

2013-01-15 @ 19:51:02Vardag
 
Tänkte göra om designen lite, byta bilder och skyltar i sidmenyn och såna små detajler i kodmallen. Sen kanske jag byter header också, för jag har ju ganska många mysiga vinterbilder och det är ju vinter ett tag till. Iallafall om man kollar ut genom fönstret. ;)
Sen ska jag försöka designa Eves blogg också. Men allt det här får jag göra när jag har tid. 
 

Jag som trodde det var över....

2013-01-15 @ 19:29:39Vardag
Idag när jag kommer utanför vår port ser jag att det är snöstorm typ. Trodde snön skulle vara borta....

Skolan idag var okej, på bilden ska vi göra en parafras(omtolkning av bild) av en bild och jag vet inte hur jag ska göra... 
Sen flöt dagen på som vanligt och för en gångs skull hade vi inte nån bollsport hela idrottslektionen utan vi hade stationer. 

Nu sitter jag och gör matte, sen kanske jag ska göra spanskaläxan också? '
Vi får se. :D (för en gångs skull känner jag mig motiverad att plugga).
 

Monday

2013-01-14 @ 18:51:34Vardag
För mig är måndagar väldigt sköna. Jag börjar klockan 11 med mentormöte, sen lunch, håltimme och sist spanska. Så jag slutar halv 3 men har ändå bara 2 lektioner. 
Så jag, Ada och Shannon gick hem till mig efter mentormötet och åt minipizzor. 
Sen hade vi spanska men det var mest starta upp för termminen lektion. Fast vi fick en läxa med glosor samt läsa och översätta en text. 
Tror jag ska börja med den, det är lika bra.



Ponnyakuten

2013-01-13 @ 19:47:57Vardag
Ska se på Ponnyakuten  nu, säsongens första avsnitt. :)
Började rensa ut lite kläder ur min byrå för det fick knappt plats. Så ska nog fortsätta med det och sen gå över till bokhyllan. ;)

13 januari

2013-01-13 @ 17:26:00Vardag
Idag var jag och Josefine på konfirmationen och sen så gick jag hem och nu är jag här i mitt rum och gör ingenting. Inegn är inne på Skype och jag tror jag ska städa mitt rum faktiskt. 

Ibland har jag städhumör och oturligt nog får jag det alltid runt kl 10 på kvällen så jag hinner inte så mycket. Men börjar jag städa nu kommer städlusten hädanefter. ;)

Igår i stallet skötte jag och så var jag med Nicole som hade med sin kamera så vi fota hästarna i hagen. Bilden kanske kommer upp sen.
 
 

Fredag ♥

2013-01-11 @ 20:30:26Vardag
Äntligten fredag! :D
Fick reda på att vi ska ändra schema, rätt konstigt men det är bra för grupp C(min grupp) slutar tidigast vissa dagar. Fast dem har lagt på 10 min extra så det är dåligt. :(

Slutade runt halv 1 sådär, gick hem, bytte om och åkte till stallet. Rykta och myste lite Madera och sen hjälpte jag till för dem som behövde hjälp.

Elins fläta jag gjorde igår, Inbakad fiskbensfläta.

Nyårsbilder

2013-01-11 @ 14:47:00Bilder!
Fotade fyrverkerierna på nyår men iår sköt vi inte upp egna så det är inte så mycket inzoomat. 
Då tänker ni, men alla andra skjuter ju upp? Ja, det gjorde dem men vi var uppe i Härjedalen och alla som skjöt upp var på andra sidan sjön(vi har sjötomt). 

Mysdag <3

2013-01-10 @ 21:32:00Vardag
Idag var en riktigt bra dag om jag får säga det själv. Hela förmiddagen och en lektion på eftermiddagen såg vi på filmen Hercules. De två andra lektionerna på eftermiddagen var om studieteknik och så vare idrott. Just nu jobbar vi med antiken och därför såg vi på Hercules. Idrotten skulle till och med vara inspirerad av antiken idag. :)


Sen åkte jag till stallet och red älskade Madera <3 \(^o^)/ Hon var lite stark men det var kanske för jag hade gouge(en hjälptygel) så hon hägde i den? Men det gick rätt bra tyckte jag, var ju ett tag sen jag red henne. 
Men jag blev jätteglad! <3 



Imorgon är det äntligen FREDAG!! Så skönt, fast ändå inte.. Det är ju liksom nästa vecka allt börjar på riktigt med prov och läxor.. 

21:40

2013-01-09 @ 21:44:37Vardag
Helluuu, just nu sitter jag här och ska snart lägga mig.  Har skypehjälpt Vilma att designa sin blogg. Fast jag gjorde headern. ;)
Ska ju rida imorgon och jag längtar. :D Red ju inte på hela jullovet eller veckan innan. 
Tror dem sa att vi skulle se på film så då blir det en skön förmiddag och det är bra. 
Eftersom jag rider kommer jag nog inte hinna uppdatera något tyvärr men kanske hinner med nån mobilblogg.
 

Första och andra skoldagen

2013-01-09 @ 19:02:09Vardag
Började ju skolan igår då, denna termin ska vi inte ha teknik så vi har mer matte. Vi ska förresten byta mattelärare men vi har samma lärare i NO så han kommer vara kvar. 
Sen bytte vi även SO platser i klassrummet och vi ska göra det i dem andra ämnena med. Var faktiskt skönt att byta personer för efter ett halvår tycker jag det räcker.
 

Idag var det lite starta igång lektioner och så. Vi bytte även spanskagrupper... Eftersom det är rätt många som vill ha spanska har vi i 2 grupper. Ena gruppen var lite stökigare så då skulle det ske lite förändringar men hon hade bytt helt. 
Jag blev flyttad till den andra geruppen så det blir sluta sent på måndag och tidigt på onsdag istället för tvärtom. Jag tror denna kommer var myket stökigare(jag var i den lugna förut) men jag har många kompisar där så det går nog bra ändå. :)
 

7 januari

2013-01-07 @ 19:32:00Vardag
Idag vaknade jag klockan halv 1, det är ju sista lovdagen! Har faktiskt inte gjort så mycket idag, var ute och köpte mat och ett jättestort sudd i pappersaffären.

Håller på och testar det just nu. Det var faktiskt jättebra! :D 
Så nu sitter jag och ritar hästar(och ja det är det enda jag ritar..) och är klar med själva hästen. Nu ska det skuggas men får nog ta kopia på den innan ifall skuggningen blir ful för jag är dålig på att skugga.. ;)


 
Vad tycker ni? Jag blev rätt nöjd(har inte skuggat än). Kommentera gärna! :D :D <3 
Efter skuggningen:
Bilden ville inte vända sig så ni får vända era huvuden.

6 Januari 2013

2013-01-06 @ 22:33:46Vardag
 
 Hejsan! :D 
Den här veckan har jag vart uppe i vårt hus i Härjedalen.  Så jag har åkrt skidor och så. Tog med systemkameran och tänkte fota men hann inte det. Det blev iaf lite mobilbilder.
Just nu gör jag inte så mycket men jag laddar över mobilbilderna till min dator.
I övermorgon så börjar skolan igen... :( 
Bilderna
Det blev frosttappar på grenarna! :D
 
 
 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0