Garrixweek

2016-10-29 @ 16:59:00Musik
Nu har det hänt lite spännande grejer inom house-världen. Förra veckan för att vara exakt. Tur att ni har mig som kan återberätta. ;)
 

Första nyheten är att DJ Mag top 100 dj's släpptes.

Kan lista typ topp fem:

  1. Martin Garrix
  2. Dimitri Vegas & Like Mike
  3. Hardwell
  4. Armin Van Buuren
  5. Tiesto 
 
Senaste veckan hade Martin Garrix en "Garrixweek" där han släppte en låt varje dag i en vecka, så det finns sju nya låtar. En har jag hört tidigare när han spelade den på Weekend festival, den heter Hold On & Believe. 
 

Här är en av låtarna, den jag fastnat mest för hitills.Garrix har tidigare gjort låtar med Jay Hardway(Error 404) och jag gilalr hans låtar också så det blir en perfekt kombo. Gillar Tom & Jerry albumsomslaget också. 


Shoes

2016-10-14 @ 23:50:59Konsumtion
Dessa två skorna fick följa med mig hem för ungefär två veckor sen. Hade haft mina sneakers från Nike ett tag så nya behövdes. Det fick bli ett par nya Nike eftersom de tidigare funkade så bra, när de är svarta och vita blir de enkla att matcha också. 
 
Inför kallare dagar fick även ett par långa primeboots hänga med hem, även de svarta. Tycker de blir väldigt fina med kjol eller klänning! Har knappt haft stövlar tidigare så det blir roligt att testa lite nytt. 

Torsdag 6 oktober

2016-10-10 @ 13:22:28Coffee/Skorpan
Startade min morgon klockan åtta då alarmet ringde även fast jag hade sovmorgon till klockan halv ett. Vad tusan gör hon uppe så tidigt? Tänker ni säkert. Det tänkte jag också en stund när alarmet ringde. Men jag behövde fixa med min emlakräm(en bedövning) inför blodprovet. Skulle ta blodprov för jag har ju konstant varit trött och haft huvudvärk sen jag började skolan så man börjar ju undra. Behövde ta blodprovet innan klockan tio för att värdena skulle stämma. Feg som jag är ville jag fixa med bedövning, jag brukar inte vara spruträdd men just blodprov gillar jag inte. Det gick bra iallafall och nu hoppas jag på att resultatet visar något. 
 
När jag var klar med mitt blodprov jag tog ungefär tre minuter från mitt hem så gick jag hem igen. Repeterade lite till om offentlighetsprincipen och sånt inför juridikprovet i Konstitutionell rätt och Mänskliga rättigheter. Sen sov jag en timme till vid elva innan jag behövde röra mig mot skolan. Ni hör ju hur konstiga sovvanor jag har, tog till coh med en kvällsnap igår också. 
 
Provet som jag var ganska nervös inför var inte så svårt som jag trodde, hade skapat ett scenario där jag inte fattar själva frågan och letar förvirrat bland alla paragrafer. Provet höll på i nästan två timmar men det kändes som högst en timme. 
 
Efter skoldagen begav jag mig till stallet, det blev en uteritt runt Flaten sjön. Det var min och Klaras sista ritt tillsammans eftersom hon byter stall imorgon. :( För att festa till det lite extra så hade jag köpt lite gottigheter samt att vi åt på Prime Burger efter tillsammans. Hur mysigt som helst!
En kall vinterdag för lite mindre än en ett år sedan. 

Kanelbullens dag

2016-10-05 @ 23:59:35Vardag
 
Igår, den fjärde oktober var det ju Kanelbullens dag. Flera i klassen köpte bullar på vägen hem så då blev jag också sugen. Svängde förbi min ICA efter skolan och fick med mig tre kanelbullar hem, de hade lagt alla i en påse med snöre som ni ser ovan. Bullarna slank ner enkelt medan jag pluggade juridik. 
 
Läser två juridikämnen(eftersom jag läser ikapp) så idag hade jag seminarium i privatjuridiken, vi diskuterade ett rättsfall vi fått läsa tidigare. Intresserar mig mest för straffrätt dvs olika brott så det var roligt tyckte jag! Imorgon ska jag ha prov i det andra juridikämnet Rätten och samhället! Mycket juridik om man säger så. Så ni kan nog lista ut vad jag sysslat med de senaste kvällarna; letat i paragrafer, läsa i brottsbalken och annat juridiskt. 
 
Hade tänkt repetera lite begrepp och juridisk metod och sen ska jag sova! Sov mellan åtta och tio nu på kvällen så vi får se om jag kan somna bara. :) 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0