Martin Garrix

2015-03-22 @ 12:00:00Videor
En av mina absoluta favoriter inom musiken just nu är Martin Garrix, han har just släppt en ny låt med Usher och den är jättebra! Jag gillar hans typiska sound som uppkom vid låten "Animals" som han dessutom slog igenom med. Men jag gillar även hans tidigare låt "Keygen" väldigt mycket och de senare låtarna som har lite annorlunda stil är ändå jättebra. 
Mina top 3 av Martin Garrix är nog..
  1. Tremor med Dimitiri Vegas & Like Mikeo(som också är awesome) 
  2. Keygen
  3. Wizard eller Proxy  kanske alla är bra så det är svårt att välja
Här är lite intervjuer som jag börjat kolla på, har börjat kolla på del 1 & 2 och där pratar han mycket om sin musik när han blev känd och sånt.
 

Härligaste torsdagen på länge!

2015-03-21 @ 23:01:46Klickerträning/NH
I torsdags fick vi sluta efter lunch då vi hade Nationella prov så jag åkte ut till stallet tidigt. Red ut till ett litet fält i närheten där jag lät Coffee beta och jag njöt av solen. Det var tolv grader!! 
Hade halsringen på och hon lyssnade superfint på den. Fina tjejen❤️
 





Solförmörkelse, rocka sockor och vårdagjämning

2015-03-21 @ 22:59:44Vardag
Mycket grejer på samma dag. 
Rocka sockor grejen hade jag inte hängt med på, såg massa bilder på olika strumpor och trodde först att personerna gjorde det fö skoj skull en fredag sådär. Men sen visade det sig att det skulle symbolisera att Annorlunda är bra (tror jag). Det var en lång story men om jag ska dra den här kommer blogginlägget bli flera sidor långt. 
På svenska timmen skulle det vara solförmörkelse så jag, Sonja och Maja var på skolgården och var rätt taggade. Maja var extremt taggad och hade tagit fram en Live stream från Svalbard(Island) där det tydligen skulle vara den bästa solförmörkelsen. I Sverige var det inte full solförmörkelse och det var dessutom molnigt så den var inte lika exciting som jag trodde.. Men jag väntade spänt på Livestreamen och de va cool att se på! Nästa sånt här tillfälle är ju 2039 så det är ju när jag är 39 år.


 
Resten av dagen var inte så händelserik men vi gjorde Amerikanska pannkakor och såklart var min grupp långsammast men det var gott, vi gjorde först pyttesmå söta pannkakor men sen såg vi att vi hade lite tid och gjorde enorma... Gott var det iallafall och vi hade glass och bär till. 

 
Gick sen på linsträning för jag ska skaffa linser men det gick ju inte så bra... Fick inte i linserna i ögat. jahopp så jag ska komma dit igen och försöka igen. 
 
 

Bokrea

2015-03-15 @ 20:08:26Vardag
Idag var det en typisk söndag. Jag tog en väldigt lång sovmorgon, gick ut med pappa och tog en fika, kollade i affärer och handlade och sen plugg. 
Jag fick ett rosa Powerpack (som sen namnsdagspresent). Det är en söt liten dosa man kan ladda sin mobil med, en portabel laddare. Praktisk vid flygning eller långa bussresor. 

Sen hade Akademihandeln även slutspurt på deras bokrea och det var halva rea priset. Stod säkert och kollade igenom i en halvtimme, det fanns jättemånga bra böcker. Men med mig hem fick jag en cool stiftpenna, ett skrivblock för att kunna skriva mina pluggscheman och tre stycken böcker.



• Divergent för 40 kr, jag har hört att den är bra och så gick filmen på bio ganska nyligen.
• Prinsessa för alltid/ En prinsessas dagbok 10 för 25 kr, den verkade rolig och lätt att läsa. 
• Bree Tanners andra liv för 15 kr (!!!!) , en Twilightbok för 15 kr?? När den låg där kunde jag inte svika den, jag har ju inte läst den och den går ju parallellt med Eclipse som är min favorit av de. 

Böckerna var så sjukt billiga, vanligtvis får man ju En bok för ca 100, nu fick jag tre för 80 kr!
Det är även bra för när vi har Nationella proven måste man sitta kvar provtiden ut även fast man är klar så då kan man passa på att läsa istället.




Vårväder

2015-03-15 @ 00:23:16Bilder!
Nu har våren kommit på riktigt! All snö är nästan borta, solen strålar och det ja det känns ljust.
Var i stallet idag och det blev lite bilder därifrån, här kommer några! :)
 
 
 

Skapande skola vecka~

2015-03-03 @ 21:35:00Vardag
Den här veckan har vi skapande skola då det innebär att alla i skolan gör något kreativt, vissa gör teater, nyhetsbyrå och vi i 9:an gör film.
Lärarna har gett oss Otroligt stor frihet då de inte tar närvaro och man får vara och spela in vart som helst.

Så i måndags gick jag, Emma och Josefine hem till mig och skrev vårt manus(man skulle skrivit manus v 9 egentligen hehe) men vi hann faktiskt med att skriva hela manuset den dagen. 
Vår film är om en stockholmare och en göteborgare och där har vi invävt massa dåliga ordvitsar och rim..

Idag trodde vi att vi skulle lyckats filma allting men vi hann med ungefär halva vilket var bra ändå . Vi tänkte att gör vi mycket de första dagarna behöver vi inte göra något torsdag och fredag.
Allt vi spelade in idag har jag då klippt till lite och satt på eftertexter och la till bloopers så vi har kommit en bra bit på vägen! :)
Så imorgon ska vi spela in sista delarna, en ska vi spela in vid Tele2 Arena så den kommer nog kräva mest tid. Vi hade tänt spela in på Stureplan men sen orkade vi inte... Hehe.
Vi ska även klippa och redigera men både de två ska sova hos mig imorgon så då har vi lite tid att klippa också.




Förresten jag klippte mig idag!!! Såhär långt var håret innan jag klippte mig och det hade blivit ganska långt.. :o hade inte klippt mig ordentligt på ett år så det behövdes trimmning. 
Klippte en decimeter så nu känns det jättekort men topparna känns väldigt tjocka och håret friskare. Sen växer de ut igen så ;)

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0