Thailand 2017

2017-10-15 @ 23:37:33Min YouTube
Har lyssnat på frejdiga låtar som Do-Re-Mi och Sixteen going on seventeen medan jag pluggat matte inför matteprovet imorgon. För er som missat har jag valt till Matematik 3b(för den ingår ej i vårt program). Läser det bara för att det gör behörighet till Ekonomiprogrammet på universitet/högskola, hehe. Imorgon blir det en lugn dag med provet, en lektion och sen bara utvecklingssamtal. 
 
Den här helgen har jag äntligen redigerat klart min film från Thailand. Här får ni den:

Thailand 2017 genom GoPro

2017-10-13 @ 23:19:12Bilder!
När styrde kosan mot Thailand fick min lilla GoPro hänga med. Liten video skall ni få(vet att jag är världens långsammaste) och här kommer lite bilder. GoPro är så liten så den är smidig att ta med var som helst. 
Hotell 1:  Lyx med egen pool utanför rummet och vi hade även en gigantiskt badkar. Var typ dubbelt så stort som ett standard badkar. Önskar att jag hade ett sånt hemma. 
Hotell 2: Beach Republic, där vi hade en jättefin sandstrand men som vi inte badade så mycket ifrån eftersom det var risk för maneter.. De hade även en väldigt bra restaurang, söndagsbrunch och poolområde. 
Sista är från vår snorkelutflykt med alldeles kristallklart vatten och massor med fiskar. Väldigt häftigt att se tyckte jag. 
 

3:an på gymnasiet

2017-10-12 @ 22:29:22Vardag
Tycker synd om min stackars blogg som legat på is under sommaren när andra solade och badade. :( 
Nu har jag börjat sista året på gymnasiet, SISTA. Det är ganska konstig känsla- hallå det var väl bara något halvår sen jag gick på Nacka? Så är inte fallet. 
 
I år läser vi några nya ämnen så som psykologi, filosofi(väldigt luddigt!), affärsjuridik och humanistisk och samhällsvetenskaplig fördjupning(där vi fördjupar oss i kriminologi). Vi har även börjat med gymnasiearbetet vilket är en ny grej, lite annorlunda att ha en lång uppsats man skriver under en längre period. Juridikinriktningen på min skola har valt att man ska skriva ett gymnasiearbete som skall leda fram till ett lagförslag. Min frågeställning är huruvida en lagstifning mot könsdiskriminerande reklam behövs eller icke. 
 
>>>
Nu har jag precis pluggat lite matte eftersom vi har prov på måndag och nu skall jag hoppa i badkaret för att läsa Främlingen av Albert Camus(som vi läser på svenskan och filosofin). 
 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0