Hej

2014-08-29 @ 21:53:40Hästar/ridning
I onsdags gjorde jag lite övningar(som var rätt jobbiga) och sen stretchade jag ganska länge efteråt. Jag provade att följa olika träningsvideor på Youtube vilket funkade rätt bra. 
Återigen ser man att ju längre du stretchar desto bättre går det kom utan problem ner i spagat med höger ben och med vänster hade jag bara några centimeter kvar. Mitt vänstra är den jag har lite svårare med som tog mycket längre tid att komma ner i spagat. 

På torsdagen hade vi bara spanska och gymnasie snack vilket var riktigt skönt. Så jag mötte upp Rebecka så åkte vi till stallet innan ridningen. Nästan alla i min grupp hade bytt grupp så det var många nya personer vilket jag tycker är synd eftersom personerna i min grupp var så duktiga! Många i gruppen(förr) tävlade Ponnycupen i dressyr så det gjorde att på lektionerna fick vi göra olika moment från programmet och det tyckte jag var kul. :D
Men jag får hoppas att den här gruppen också blir bra!
Jag red Faramir och det gick faktiskt oväntat bra, fin i traven och sånt. ❤️

Faramir

Gråa moln

2014-08-25 @ 19:05:38Vardag

Lite regniga moln ser jag. :) 
Idag har vi haft vår första "riktiga" skoldag och var inte så lång eftersom vi slutade efter lunch. 
Efter att vi slutat gick jag och Ada hem till Filippa och såg på en film. 
Jag har nog börjat vänja mig lite med grupperna fast det känns fortfarande väldigt ovant.. Men vi har iallafall kvar våra andra grupper så det inte blir för mycket byten. 
Den enda gruppen som vart densamma sen 6:an är våra slöjdgrupper... :o 
Hejdååå!


Sörmlandsleden med klassen

2014-08-21 @ 18:03:14Vardag
Idag började vi halv 9 och åkte till Gullmarsplan där vi tåg en buss till Nyfors vilket tog en halvtimme. Inte så lång fast det kändes som 45, jag fick nog sämsta stället att stå på. Det var trångt(kanske för vi tog upp 70% av bussen) och jag hamnade ståendes längst bak (där det sitter personer som man helst vill slippa ramla in i) så jag höll så hårt jag kunde i den lilla stången. ;)


När vi väl kom dit hittade inte vi själva leden så vi gick runt lite men sen hittade vi själva leden, den första halvtimmen gick bra men sedan började de bli alltför stora luckor och jag gick nästan först så när vi insåg vi att vi tappat bort resten fortsatte vi för vi tänkte att de skulle komma ikapp. När de sedan ringer och säger att de gått fel och var väldigt långt efter oss fortsatte vi utan dem. Vi var ungefär 25 personer kanske som gick den uttänkta vägen(som blev 14 km) och efter MYCKET backar, stenar, rötter och ansträngningar var vi framme på busshållplatsen!! Bussarna gick bara 1 gång i timmen och vi hann, problemet var att vi hade inga busskort för de hade de andra.... -.- Medan vi väntade så kom flera andra också så jag gissar att vi var väldigt utspridda. Vi tog bussen iallafall med lite förklaringar för busschauffören och sen kom vi hela vägen hem. Jag är trött i benen, fötterna, tårna och allmänt slut. 
Antagligen sista gången vi promerar med klassen. :)) 


Skolstart

2014-08-20 @ 15:51:50Vardag
Inte sån bra skolstart som jag hoppats.. 
Vår gamla lärare vikarierar och han hade alldeles för svår nivå på lektionerna. :(
Men det som jag tycker var sämst var att de Inte gjorda om grupperna!! Åhh blir så irriterad för grupperna är så ojämna. 
Men jag ska se hur gruppen är och annars får jag väl byta grupp..
OCH VI FICK INGEN GLASS PÅ SKOLGÅRDEN SOM VI ALLTID BRUKAR FÅ.

Får trösta mig med gossip girl

Bad

2014-08-18 @ 20:28:33Vardag
Idag har jag bara varit hemma och skypat med Olivia. Nu ska jag ta ett bad och läsa om en av mina gamla böcker. :)



.

2014-08-17 @ 22:56:50Vardag
Hej alla, inte bloggat på ungerfär en månad... MEN 3 av veckorna har jag varit i Kalifornien så jag tycker det är en okej anledning. 
Nån gång i veckan ska jag fixa ett inlägg med bilder från USA och vad vi gjort I promise. Jag håller på att överföra bilderna till datorn nu. 
 
 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0