Pressbilder till vår studentskiva

2017-11-15 @ 11:08:00Design- Headers
Jag sitter med i klassens studentkommitté så därför ordnar jag och ytterligare tre till med allt som har med studenten att göra. Det kan vara allt från att ta in betalningar för studentskivan, flaket och champagnefrukost till att ta fram ett tema för vår skiva. Min klass skall ha temat; Film och bokkaraktärer- ja, ni hörde rätt. Vi ska ha temat som typ alla andra Stockholmsskolor ska ha. Eller det är många som har en anknytning till film iallafall. 
 
Min roll i kommittéen är formellt sett ekonomiansvarig tillsammans med en annan men jag har inte bankkontot så det blir inte så mycket för mig att göra. Istället gör jag lite allt möjligt, brukar agera sekreterare och skriver alla våra protokoll. Eftersom jag är den enda i kommittéen som är Photoshopkunnig fick jag bli den som designade våra biljetter samt omslagsbilden på vårt facebookevenemang. Ni kan få se hur de blev:
Biljetten ovan. Tyckte jag var superfyndig som strök över "frihet" i filmtiteln så det blev "Nyckeln till Ju15b's skiva"(nyckeln=biljetten). 
Vår omslagsbild till facebookevenemanget.

En gång i månaden

2017-11-12 @ 22:55:31Vardag
Gick in och kollade på mitt arkiv och ser att jag bloggar sisådär en gång i månaden. Det är egentligen inte okej med tanke på att en bra blogg brukar uppdateras minst en gång per dag. Jag har haft så himla mycket annat att tänka på; träning, plugga(särskilt matte), träffa kompisar och jobba. Bloggen skriver jag på för mig själv trots allt så det blir lätt att den bortprioriteras. Det märks att jag har haft mycket veckan innan höstlovet när jag låg efter flera avsnitt på paradise hotel. ;-)
Har säkert skrivit det men jag extrajobbar på en förskola en gång i veckan samt på lov, så under höstlovet jobbade jag där hela veckan. Första gången jag jobbat under ett lov, om man räknar bort sommarlovet. 
 
Vi har det ganska lugnt med läxor och prov just för tillfället men då blir det istället veckor där man preppar för vad som komma skall. Nu tänkte jag kanske få lite matte gjort eftersom jag inte varit produktiv den här helgen. 
 
 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0