29 april

2017-04-30 @ 14:05:12Vardag

Skriv inläggstext 

Gårdagen var väldigt trevlig! Det är långhelg så jag har hunnit med att träffa flera kompisar vilket är positivt. Igår var jag i stallet på förmiddagen och på eftermiddagen kom Klara för hon skulle sova hos mig.


Vi åt en god middag med oxfilé, potatisbullar med vitlökssmak och focacciabröd till. Brödet var otroligt gott!

Efter middagen fixade vi lite tilltugg till vår myskväll. Vi såg på RMM's serie "D.U.M" på Viafree och även lite SKAM. Ingen av oss hade sett veckans senaste avsnitt så det såg vi samt några roliga scener från tidigare säsonger. Det var bland annat "Dramaa" och "Awkwaard" från Chris, kuddkriget mellan Noora och William och när Eva råkar hänta Penetrator Chris istället för den kvinnliga Chris.

Vi avslutade med att se på några avsnitt av Gossip Girl som jag förövrigt har börjat att se om(igen!!). Är det femte gången typ? Nä, okej har slutat räkna. 


Hoppas ni får en mysig Valborg också! Jag hade först tänkt plugga lite(behövligt) sen äta middag med några vänner. ❤️


Lust for life

2017-04-28 @ 09:00:00Vardag

Skriv inläggstext 

Tror de flesta sett att den här låten kommit ut eftersom The Weeknd är väldigt poppis. Tillsammans med Lana Del Rey skapar de en väldigt mjuk, lugnande aura som Lana brukar göra. Det var ett tag sen hon hade några riktigt stora hits men nu gör hon en liten comeback. 


Release radar

2017-04-26 @ 01:16:00Vardag

Jag har haft Spotify i tre år men ändå hittar man nya funktioner då och då. Ganska nyligen hittade jag spellistan "Release radar" vilket är en spellista med nysläppta låtar baserat på de artister du brukar lyssna på. 



Man kan ju även följa varje artist i sig men det blir jobbigt att gå in på varje person för att se om något nytt tillkommit. Därför är denna lista ganska hjälpsam. För mig brukar det mest vara olika remixer eller låtar av dj's, förvånande. ;)





MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0