En intressant blogg

2016-03-29 @ 15:23:00Tidsinställt
Via Sandra Beijers blogg som du kan hitta här, hittade jag en annan spännande blogg. Den heter https://lillalibertin.wordpress.com/   och skribenten skriver utifrån ett jag perspektiv men inte som en vanlig blogg. Personen skriver som att det skulle vara en bok och beskriver väldigt utförligt de olika små detaljerna. Jag tycker dte är väldigt fint och fascinerande att kunna formulera sig så. Vad jag förstått det som är det verkliga händelser och jag anser att det krävs en speciell förmåga för att kunna göra en verklig händelse till en text som enkelt skulle kunna platsa i en roman. 
Jag lägger in en bild på hur en av inläggen ser ut men jag tycker verkligen ni ska besöka den själv också. 
 
 

"The invisible man returns"

2016-03-26 @ 03:11:26Vardag
Citerad direkt från Gossip Girl's pilotavsnitt. Ja, jag såg avsnittet idag för kanske nittonde gången. Om man bortser från att jag inte är en man stämmer Jennys citat ganska bra.
 
Jag har inte bloggat sen höstlovet(!!!) men det är troligtvis för att jag inte haft någon motivation. När jag vill skriva av mig väljer jag istället min dagbok så bloggen har blivit bortprioriterad.
 
Det är en hel del som har hänt men det blir för mycket att sammanfatta allting. Jag har varit på ett till Derby mot AIK och Bajen vann den här matchen också. Det är något speciellt med Derbyn, jag och Emma råkade närvara mitt i huliganbråket i Karlberg innan matchen.
 
Jag har fått respons från min svenskalärare att jag är för pratig i reflektionsuppgiften vi skrev och det tror jag beror på att jag har haft blogg länge och därmed är van vid att skriva fort. Det blir som att jag pratar och skriver ner det jag säger och det uppskattades inte riktigt i svenskan.
Jag fick även reda på att ALLA betyg från gymnasiet spelar roll inför ansökningen till högskolan/universitet och det gjorde mig en aning stressad. Jag hade inte riktigt tänkt på att mitt halvdana spanskabetyg skulle räknas med...
Men hur som helst jag ska försöka blogga lite mer men det är inget jag kan lova.
 
 En liten bild på min anteckning från svenskan, precis när jag fått mina nya färgpennor. 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0