24 December- Julafton

2015-01-22 @ 20:50:00Lista
 
Ungefär det här fick jag i julklapp

  • En radiobadanka, alltså en badanka med inbyggd radio som man kan ha i badkaret.
  • Biokort, måste börja besöka biografer oftare. Har fortfarande biokort kvar från förra året jag inte använt. Ojdå. 
  • Hundkopp, den söta koppen med en liten hund sittandes i! Min kusin har gjort den tilloch med, jättefin tycker jag. 
  • Anteckningsblock och kollegieblock(syns inte på bilden) med hästar på. Behövs alltid till skolan. 
  • GoPro Hero 3! Eftersom jag fick  min MacBook Air trodde jag inte skulle få en GoPro också. Jag har faktiskt hunnit prova den när jag red Coffee, dock så blev den lite felvinklad så man ser aldrig hästen. (duktig).
  • 1 kg kola! 
  • 4 st skal(ännu fler skal till min samling), ett Marc Jacobs skal, ett VS skal, ett skal med blommor på och en med en sovande nalle. Jag som älskar allt gulligt som typ nallar. 
 

A month ago

2015-01-20 @ 22:35:00Tankar/åsikter
Hej allihop. Ser att det var en del som besökte min blogg för några dagar även fast jag inte skrivit så mycket på senaste tiden. Det är ganska mycket som jag gjort och under jullovet var jag även i Fjällen där jag inte hade något internet. 
 
Det finns flera händelser jag gärna skriver både för att minnas själv sen (eftersom det här är min offentliga dagbok ungefär) och för jag tror det kan vara roligt att läsa. 
 
Jag kan ju säga att på Onsdag ska jag och min mysiga slöjdgrupp bege oss och köra Vattenpolo. Vad jag har hört är det en närkontaktssport där man hade tendenser att bli lite brutal och trycka ner varandra. Man fick inte trycka ner varann på huvudet men axeln gick tydligen bra. Vi kommer även plaska runt där det är 4 meter djup bassäng så jag har förberett mig på att vara under vattnet 50 gånger. Min slöjdgrupp är ganska stor och har nu insett och räknat ut att vi kan ha de mest brutala tacklingsmänniskorna i klassen. I allafall några av de. :) Känns mycket säkert. Jag funderar starkt på att ta med en badring eller flytväst. 
 
Förövrigt har senaste veckan varit en av de mest händelserika veckorna på länge. Först massa grejer i skolan bland annat att två av killarna i min grupp(som desssutom var roliga) bytte grupp. Ja så nu är vi mycket fler tjejer vilket jag inte alls gillar och dessutom har vi inte så många "sportiga" killar kvar. Eller vi har inga alls. :(  
Saknar grupp C så mycket just nu!
 
/Blev så emotional så jag bara fortsatte skriva på men insåg att "men gud det här kan jag  inte publicera" så jag flyttade över det till ett dokument och skrev av mig där. Slutade med typ 1000  ord skrivet men det var skönt att skriva precis vad man kände, som en dagbok. Min blogg är ju som en dagbok fast en offentlig så jag tar inte upp lika mycket saker som en privat dagbok. Även en av anledningarna varför jag inte byter blogg eller bryr mig egetligen så mycket besöksstatestik eftersom jag har mest den för mig./
 
En vinter för några år sedan. På den tiden vår grupp inte var heeelt konstig.

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0