Italien!

Kom hem från Italien igår, var först en dag i rom och resten av veckan var jag i Assisi. 
I Rom gick vi först till Sankt Peters kyrkan och den var väldigt stor, det var så himla varmt! :P
Sen gick vi typ 500 trappsteg upp till högsta delen av kyrkan, det var sjukt jobbigt för det det blev så varmt och sen började taket gå snett så det kändes som att gå i Lustiga Huset på Grönan.. ;/
 
Fin utsikt var det ju iaf...
 
Sen på kvällen gick vi till Colosseum och till skillnad från Sveriges sommar blev det mörkt såhär fort. Så det var knappt vi hann ta gruppbild innan det blev mörkt. 
 
Sen nästa morgon åkte vi till ett jättestort vattenfall som var väldigt fint men det var jobbigt att gå där också... Men det var fint!
 
Sen när vi kom fram till klostret fick vi våra rum och så, sen upptäckte jag att alla tjejer fick rum på nedervåningen där det finns terasser(plus större rum) medans vi fick rum högst upp utan terass.. :( Men Vi lyckades ändå lära känna massa så det var skönt! 
 

Men varje dag hade man först en vandring till ett kloster/kyrka/eller nåt som typ Franciskus/Clara föddes, gjorde nåt i eller var begravd.  Sen vandrade man en lite mindre vandring på eftermiddagen också.

En dag vandrade vi upp för ett berg och sammanlagt gick vi typ 1 mil som tog 5 timmar! Men det blir dubbelt så jobbigt när det är varmt också. Jag har nog aldrig druckit och gått så mycket som jag gjorde dendär dan...
Men en kille hade med sig en liten högtalare till sin mobil så när vi gick uppe på berget hade vi musik som var väldigt pepp, många gånger hörde man "Wake Me Up-Avicii" men den är ju så bra så. 

Från varje läger brukar man höra nån låt mycket så man kopplar låten till lägret, den här gången blev det nog Wake Me Up, eller nån av psalmerna. 
 
 
Det dåliga var att det fanns jättemånga blå tistelblommor(bilden ovan) så när man gick där fick man massa små sår och så sved det... Smarta jag lyckades ramla just i en hög av blå tistlar så det sved väldans mycket... Det var iallafall najs utsikt! :)

När man var där blev man väldigt trött och så men nu när man kommit hem saknar man det jättemycket! <3 Tur att man träffas imorgon. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn :D
Kom ihåg mig?

Din mejl:(Behövs bara ifall du vill ha privat svar)

Din blogg:

Din fina kommentar:

Trackback