Allt för länge sen

2015-09-17 @ 00:00:25Vardag
Hej allihopa!
Jag vet att det var länge sen jag skrev här, rättare sagt mer än fyra månader sen. Jag gick in på min statestik och även fast jag inte varit aktiv så har folk ändå gått in på min blogg vilket är väldigt förvånande. 
Men det är mycket som hänt de senaste månaderna. Vi har haft klassresa på Vässarö som var väldigt rolig och den kommer man minnas länge, haft en sorglig skolavslutning. Känns så konstigt att jag kan inte säga att alla som gick på Katarina Norra inte går i min klass längre. Och mina närmsta vänner är inte heller mina klasskompisar nu, jag kommer aldrig se de varje dag i skolan.
I augusti började jag på Nacka Gymnasium linje Ekonomi-ekonomi, jag är väldigt nöjd med min klass och det är bra lärare så det är en perfekt kombo. Det går ungefär tio stycken elever på Nacka som gick på Knorra så visserligen ser man de i matsalen, på bussen, i korridorerna och sådant men det är inte samma sak som förr. 
Just nu är det ganska mycket på gång, Globala, Kungsholmen och Nacka ska ha inspark nästa vecka och det är Derby mellan Bajen och Aik på söndag då, jag och Emma ska gå på den. Jag har aldrig varit på derby förut och dessutom aldrig suttit på kortsidan så det blir nytt för mig.  
 
Jag sätter nog punkt för det här inlägget. byee
 
Coffee från en gång när vi löshoppade henne! :)
 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0