Höstlov

2015-10-29 @ 02:07:00Bilder!
Det är så mycket som händer, man ska hinna umgås med sina vänner, vara i stallet, plugga.. Ja så bloggningen har helt enkelt inte legat på prio 1 för mig. Men jag känner att jag bloggar ifall jag har tid och lust till det! :)
 
Hur som helst har jag höstlov och ifall jag nu ska försöka berätta ikapp allt som hänt sen den sjuttonde september skulle det bli alldeles för långt för att läsa. Så jag kan berätta lite kort om händelserna som skulle ske senast jag skrev. 
 
Lagom tid inför alla insparksfester tappar jag min röst och får gå tyst i fyra dagar i sträck så jag fick strunta i att gå på Globalas och Kungsholmen eftersom jag ville ladda extra för min egna. Det var lite dumt för alla de insparkerna var i rad så det skulel bli väldigt intensivt också. 
Men jag lyckas repa mig någorlunda till Nackas, iallafall så jag kunde prata lite. Jag och några tjejer från min klass gjorde sig iordning hemma hos mig innan vi åkte dit, själva insparken var awesome! Bra musik, bra stämning och bra människor gjorde det hela, men det var otroligt lökigt. Men kanske inte så konstigt eftersom alla dansade och det var ganska trångt. 
Det var iallafall väldigt roligt och sen var det fort i säng för dagen efter skulle vi ha redovisningar i både Sam  och Engelska! Min röst lyckades faktiskt av båda redovisningarna så det var tur de!
 
Derbyt mot AIK var också väldigt trevligt! Vi hade ändå rätt bra platser, sittplatser på kortsidan(precis ovanför klacken) och vi fick uppleva lite härliga bengaler och även en VINST. Så det kändes härligt!
 
Såhär såg det ut av alla bengaler innan matchen skulle starta

Vad har jag gjort hitills på höstlovet då? Jag har mest varit i stallet, jag hade Coffee i lördags och i måndags och tog även hand om Matrix lör, mån och tis. Så det har blivit mycket ridning för min del! Har blandat lugna uteritter med lite dressyrpass på banan, oftast blev det inte två jättehårda pass på en dag eftersom det skulle jag nog inte orka faktiskt. Det är så mycket svårare att pusha sig själv inom dressyren när man rider självständingt tycker jag!
 
Men jag tog mig faktiskt an ett dressyrpass med Matrix i tisdags när Hanna var med och fotade. Först började jag med Pelham och gummisnodd men eftersom Matrix är ganska svår i dressyren(då han är ganska stel och inte så jättepigg då) så valde jag att byta till ett mildare bett. Antingen var det jag som inte lyckades driva tillräckligt eller något för han stretade emot jättemycket så fort man krävde lite utav honom. Men när vi bytte till ett vanligt tredelat gick det mycket bättre. Jobbade mest i vänster varv där han har det lättare för sig och i den andra jobbade jag bara lite men han var så envis så lät det va lite. Han blev rätt så fin i vänster varv och i höger gick det helt okej också tillslut, däremot gick det inte att forma och ställa på en volt i höger varv! Han tryckte bara ut bakdelen och stannade så det är väl något man får träna mer på helt enkelt. :)
 
bilderna är något mörka då det började skymma menmen!
 

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0