Fiilm :D

2012-08-30 @ 20:19:27Vardag
Idag har jag haft världens slappdag.
Först såg vi Tusen gånger starkare, sen rast 30 min och sen lite prat om filmen.
Sen slutade vi!


Vid ett åkte jag och pappa till Karlshem för jag glömde mina gympaskor där men vi hittade bara en av dom.. Så vi åkte och köpte nya för jag behöver till skoljoggen.

Sen i stallet fixa jag ett skåp och sen red jag Madonna. Den här veckan galopperade vi inte så hästarna får komma igång. 
Nu har Domena kommit tillbaka igen också! :D

Slappdag imorn

2012-08-29 @ 20:41:06Vardag
Hejhej :D
Idag har jag haft No(som blev en mattelektion), SO, engelska, svenska och spanska. Antagligen kommer vi få bestämda platser på  spanskan igen. 


Men imorgon ska grupp A till Flaten och då försvinner några lärare så på morgonen ska vi se på film, sen rast och en lektion. Vi slutar alltså efter lunch!! :D

Förresten idag fyller pappa år! 
Nyckelviken

Onsdag

2012-08-28 @ 19:07:41Vardag
Hejhej! Det var ett par dagar sen men inte orkat och så. 
Idag hade vi första syslöjd, musik, SO och idrottslektionerna. På musiken skulle man i grupper göra om texten från en känd melodi, sjunga och spela två instrument inför resten av klassen. Man hade bara 35 minuter! :O
Det gick iaf bra, vi tog Idas sommarvisa och den handla om apor. ^^

Matten blev också inställd idag så vår grupp sluta en timme tidigare. Då gick jag hem till Evve med Hanna, Filippa och Tilde.
 
Vill nån förresten se bilder på hästteckningar jag ritat under sommaren? :)

Skansen

2012-08-24 @ 16:05:37Vardag
Hejhopp!
Idag har hela min årskurs vart på Skansen. Enda uppgiften idag var att man skulle ta ett gruppfoto med sin mentorgrupp. Efter det gick jag och Josefine och satte oss i en skog. Men det var jag som hade kameran till gruppfotot så det blev lite bilder.
Dom klippte får!
 

Första skoldagen

2012-08-22 @ 16:52:38Vardag
Vi började klockan 9 och idag gjorde vi inget speciellt förutom att vi fick veta våra nya grupper. Vår skola byter a-b-c grupper varje år och så har vi 3 grupper till med. Jag kom i grupp C och den verkar lugnare är förra året. Och så har jag rätt många kompisar, så jag är rätt nöjd.

Imorgon ska vi till Rudan och bada och sen efter ska jag till Josefines stall och kolla när hon rider. 

Karlshem ♥

2012-08-21 @ 16:41:03Vardag
Hej, idag är det dagen innan skolan börjat och jag vet att det var jättelänge sen jag bloggade. Men jag har vart på Karlshem och där hade jag en ponny som heter Gilbert (jag vet, samma namn som på Enskede!).  Han är hur snäll som helst och hoppade bra och sånt.  En maxad d-ponny och connemara till rasen.
Vi hade också en stilhoppning och den kom jag 2:a på! :D Trodde inte jag skulle placera mig.. 
Det var jättekul där! Förutom att jag och Klara fick bo i samma rum som förra året... 
Glömde kameran så har inte så mycket bilder tyvärr...

MAIL: [email protected] bloglovin


RSS 2.0